ΑρχικήΑΡΘΡΑΚωνσταντινόπουλος στον Skai: Πρέπει να γίνει διάλογος για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια

Κωνσταντινόπουλος στον Skai: Πρέπει να γίνει διάλογος για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΪ” και στους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στο σχέδιο για τη ρύθμιση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων που προωθεί η Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η ρύθμιση είναι αποτέλεσμα διεξοδικών συζητήσεων μεταξύ των δύο κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση.

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος υπενθύμισε πως το ΠΑΣΟΚ έβαλε επιτακτικά το θέμα να συμπεριληφθούν στη ρύθμιση και τα κόκκινα αγροτικά δάνεια, ενώ έχουν γίνει συζητήσεις και με τις τράπεζες και με την τρόικα.

[blockquote style=”1″]«Τώρα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι – οι πολίτες, οι φορείς, τα Κόμματα στη Βουλή – να γίνει η ρύθμιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να υπάρξει πραγματική ανάσα στον επιχειρηματία, αφού του δίνεται αυτή η μεγάλη ευκαιρία. Ελπίζω ότι θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία στο επόμενο εικοσαήμερο», δήλωσε.[/blockquote]

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τη σκέψη που παρουσίασε ο κ.Δένδιας για πιθανή επεξεργασία ρύθμισης και για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια, ο κ.Κωνσταντινόπουλος τόνισε: «Ο κ.Δένδιας χθες έφευγε από το Υπουργείο και είπε κάποια πράγματα τα οποία τα έχει δουλέψει – πράγματα υπό σκέψιν, όπως ανέφερε και ο ίδιος. ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έχουμε συνεννοηθεί ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό το σχεδιασμό. Πρέπει όμως να γίνει και αναλυτικός διάλογος μεταξύ των δύο κομμάτων, για να καταλήξουμε σε συμφωνία».

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ