Κωνσταντινόπουλος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαξίωσε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

0
173

Με ανακοίνωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ στην Αρκαδία κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ψέγει την απελθούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διότι απαξίωσε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, την εφαρμογή του προγράμματος για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το οποίο είχε εφαρμοστεί πιλοτικά και στον Δήμο Τρίπολης, με σκοπό να ανακουφίσει περίπου δύο χιλιάδες οικογένειες.

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντινόπουλος, «Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα εφαρμόστηκε πιλοτικά σε 13 δήμους σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα σε αυτούς και στον Δήμο Τρίπολης, ώστε να συνεχιστεί και στους επόμενους δήμους». Ακολούθως, αναφέρει ότι το σύνολο των αιτήσεων στον Δήμο Τρίπολης ήταν 1.718, που αντιστοιχεί σε ισάριθμες οικογένειες, ενώ από αυτές έχουν επιλεγεί οι 1.071 και υπό ένταξη είναι 136.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαξίωσε την πιλοτική εφαρμογή με μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές, δεν προχώρησε στην αξιολόγηση του προγράμματος και ανέστειλε την καθολική εφαρμογή του σε όλη την Ελλάδα», υπογραμμίζει, τέλος, ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

odysseas

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here