ΑρχικήΑΡΘΡΑΚωνσταντινόπουλος: Εγκρίθηκε το κονδύλι αναβάθμισης των παιδικών χαρών Μεγαλόπολης, που είχε υπογραφεί...

Κωνσταντινόπουλος: Εγκρίθηκε το κονδύλι αναβάθμισης των παιδικών χαρών Μεγαλόπολης, που είχε υπογραφεί και χρηματοδοτηθεί από το 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Αθήνα, 14 Μαΐου 2018
 
 «Εγκρίθηκε από το Δήμο Μεγαλόπολης το κονδύλιο του έργου αναβάθμισης των παιδικών χαρών, που είχε υπογραφεί και χρηματοδοτηθεί από το 2014.»
 
Με ικανοποίηση ενημερώθηκα για την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης της πίστωσης κονδυλίου 300.000 ευρώ για την υλοποίηση  του έργου «Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης». Καθορίστηκαν και οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκτέλεση του έργου.

 
Η χρηματοδότηση του έργου είχε διασφαλισθεί και υπεγράφη στις 23 Δεκεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα που οι κάτοικοι μου είχαν καταθέσει σε πολλές συναντήσεις μας. Την τελευταία τριετία, μέσα από ερωτήσεις μου στη Βουλή, ζήτησα επανειλημμένα από τους αρμόδιους Υπουργούς την επίσπευση της υλοποίησης του έργου, για να έχουν τα παιδιά σε κάθε γειτονιά της Μεγαλόπολης πρόσβαση σε μία από τις κύριες πηγές ψυχαγωγίας τους.
 
Ελπίζω η διαδικασία υλοποίησης του έργου να προχωρήσει πλέον με ταχείς ρυθμούς, ώστε οι παιδικές χαρές να παραδοθούν σύντομα στα παιδιά της Μεγαλόπολης, πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.
 
Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητό Καφενείο , μάλλον μας πουλάει υποχρεώσεις ο κύριος Βουλευτής, ξέρετε τώρα το κλισέ: “κατόπιν δικών μου ενεργειών”.
    Σαν άλλο Μαυρογιαλούρος προσπαθεί να εκμεταλλευθεί μια ενέργεια του πριν από 4 χρόνια!
    Μόνο που αν κοιτάξει κανείς την ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα δει ότι το ποσό με τα 300.000 μπήκαν στο πρόγραμμα τον Δεκέμβριο του 2017!
    Ποιος δουλεύει ποιον τελικά!
    Πολύ καλά του είχατε πει εσείς κάποτε ότι όλα τα κάνει για τους ψήφους!
    δείτε για δική σας ενημέρωση τον σχετικό σύνδεσμο:
    https://diavgeia.gov.gr/doc/751%CE%A5465%CE%A7%CE%998-9%CE%93%CE%A1?inline=true

  2. Εχει καταλαβει οτι στην μεγαλοπολη δεν πρόκειται να παρει ψηφο ,για αυτο αρχισε την παπαρδελα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ