ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΑΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Ραψομμάτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Ραψομμάτη

·            Εκτροπή της κυκλοφορίας και στους δύο κλάδους ( προς Αθήνα και προς Καλαμάτα) στην Π.Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας, από την Τετάρτη 2/11/2011 και ώρα 23:00 έως την Πέμπτη 3/11/2011 και ώρα 06:00.
·            Η κυκλοφορία με κατεύθυνση από Αθήνα προς Μεγαλόπολη/ Καλαμάτα θα εξέρχεται του αυτοκινητόδρομου στον Α/Κ Αθήναιου ( Χ/Θ Κ 178+100) και θα εκτρέπεται μέσω του κυκλικού κόμβου ( κατεύθυνση προς Αθήναιο – Παλαιόχουνη) στην Π.Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας.
·            Η είσοδος του Α/Κ Παραδεισίων προς Αθήνα θα είναι κλειστή. Η κυκλοφορία με κατεύθυνση από Μεγαλόπολη/ Καλαμάτα προς Αθήνα θα εξυπηρετείται από την Π.Ε.Ο. Καλαμάτας – Τρίπολης και θα εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του ανωτέρω κυκλικού κόμβου       ( κατεύθυνση προς Αθήνα – Τρίπολη μέσω αυτοκινητόδρομου) στον Α/Κ Αθήναιου ( Χ/Θ Κ 178 +100).
·            Η είσοδος του Α/Κ Αθήναιου προς Καλαμάτα θα είναι κλειστή.
·            Το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ των Α/Κ Αθήναιου και Παραδεισίων θα είναι εκτός κυκλοφορίας.
·            Σε περίπτωση που η άσκηση ετοιμότητας  ολοκληρωθεί νωρίτερα, ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

Η Παραχωρησιούχος  εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. υποχρεούται καθ΄ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης της προαναφερόμενης άσκησης να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση, καθώς επίσης   να λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (ΚΟΚ).
Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/99  ΦΕΚ 57-Α), όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3452/2007.

Από το ιστολόγιο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια