Κυκλοφορεί το βιβλίο “Νότια Μεγαλοπολίτις”

0
246

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
«ΝΟΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΙΣ – Τοπογραφική και Ιστορική θεώρηση Αρχαίας Φαλαισίας – Νότιας Μεγαλοπολίτιδας»
Ιστορική έρευνα που ανατρέπει πολλά θεωρούμενα ως θέσφατα στην περιοχή Μεγαλόπολης!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ
Σκοπός της ιστορικής έρευνας του Νίκου Γ. Καρύδη, είναι να συμβάλει στην ορθή ανασύνθεση της αρχαίας τοπογραφίας και ιστορίας της Φαλαισίας και της ευρύτερης Νότιας Μεγαλοπολίτιδας, έτσι όπως αυθεντικά την παραδίδουν οι αρχαίες πηγές.
Ο συγγραφέας, λάτρης και μελετητής της αρχαίας ελληνικής Ιστορίας, δεν έμεινε μόνο στα κείμενα αλλά πραγματοποίησε επιτόπια έρευνα, ακολουθώντας χωρίς καμιά παρέκκλιση τα όσα σχετικά αυτές παραδίδουν.
Οι ταυτίσεις, από τον συγγραφέα, των αρχαίων πόλεων, οδών, χωρών κ.λπ.
τεκμηριώθηκαν με αντίστοιχα αρχαιολογικά ευρήματα στα σημεία και τις αποστάσεις που οι αρχαίες πηγές παραδίδουν, σε πλήρη επαλήθευσή τους.
Εύχομαι και ελπίζω ότι η έκδοση αυτή θα τύχει ευμενούς αποδοχής από το βιβλιόφιλο κοινό – και δη τους απανταχού Φαλαισιώτες, Μεγαλοπολίτες, Αρκάδες.
Πέραν του ότι το βιβλίο αξίζει να βρίσκεται στη βιβλιοθήκη κάθε Αρκάδα και κάθε αρκαδολάτρη, πιστεύουμε ότι θα είναι ένα εξαιρετικό δώρο προς φίλους, συναδέλφους, πελάτες κ.ά.
Κωνσταντίνος Ηλ. Φίλανδρος

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ” Μπουμπουλίνας 26 – Δάφνη, Τηλ. 210-9311183, κιν. 6944-454439. E-mail: [email protected]
Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία “ΔΕΓΡΑΣ” και “ΕΠΙΛΟΓΗ” στη Μεγαλόπολη και “ΏΡΑ” στην Τρίπολη.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here