ΚΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

0
183

Με μεγάλη ικανοποίηση χαιρετίζω την ιστορική απόφαση των τριών πρώην Δημάρχων, Σπύρου Τσιριγώτη (Δ. Μεγαλόπολης), Γιάννη Φουσέκη (τ.Δ. Φαλαισίας), και Κώστα Μιχόπουλο (τ.Δ. Γόρτυνος), με την οποία δεν επιμένουν για την αρχηγία και στηρίζουν ως υποψήφιοι πλέον Δημοτικοί Σύμβουλοι την «οικουμενική» και ανεξάρτητη υποψηφιότητα του νέου υποψηφίου Δήμαρχου Δήμου Μεγαλόπολης, του κ. Διονύση Παπαδόπουλου.

Ήταν μια υπέρβαση, μια Αυτοδιοικητική μικρή επανάσταση, που ικανοποίησε ένα αίτημα της κοινωνίας του Δήμου Μεγαλόπολης, για ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες. Η ενότητα επιτέλους γίνεται πράξη. Μετά από αυτή την πρωτοφανή κίνηση και τη συστράτευση όλων, ανοίγουν νέοι ορίζοντες, ξεκινάει μια νέα εποχή με μπροστάρηδες νέους ανθρώπους για το Δήμο Μεγαλόπολης.

Η ενωμένη αυτή κινητοποίηση σηματοδοτεί την απαιτούμενη μεγάλη ανατροπή που έρχεται και με τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού που θα κερδίσει, εξασφαλίζει την αλλαγή σκυτάλης στο Δήμο Μεγαλόπολης στις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Στηρίζω την υποψηφιότητα του Διονύση Παπαδόπουλου για Δήμαρχο Δ. Μεγαλόπολης, για ενότητα, για δημιουργικότητα και νέα πορεία στο Δήμο.

 

koutris-athanasios

Κουτρής Αθανάσιος

τ. υπάλ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης
Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου
Δημότης Δήμου Μεγαλόπολης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here