ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

0
212

Από τους Πυρήνες της Μεγαλόπολης του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου…

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πυρήνες Μεγαλόπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου του 2014  οι πυρήνες Μεγαλόπολης του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  στα γραφεία μας στην κεντρική Πλατεία της Πόλης, πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας εκδήλωση, μετά και τα εγκαίνια τα οποία είχαμε κάνει πρόσφατα.

Η εκδήλωση ήταν για να τηρηθεί το πατροπαράδοτο έθιμο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Παραβρέθηκαν πολλοί συναγωνιστές μεταξύ των οποίων ο Γραμματέας της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως Νικόλαος Σκαντζός καθώς και ο γραμματέας της Τοπικής Οργανώσεως Καλαμάτας, Λυκούργος Αλευράς οι οποίοι απηύθυναν  σύντομο χαιρετισμό.
Ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος με πρώτιστη την ευχή,σύντομα  ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος, καθώς και οι υπόλοιποι άδικα φυλακισμένοι βουλευτές και συναγωνιστές, να βρεθούν κοντά μας και κοντά στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, που τους εξέλεξαν, όχι για να είναι σήμερα στη φυλακή, αλλά για να τους εκπροσωπήσουν μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Από την πλευρά των συναγωνιστών πυρήνων Μεγαλόπολης δηλώθηκε έντονα  η συλλογική αποφασιστικότητα,  να διεξάγουμε στη περιοχή ευθύνης μας, έναν έντιμο και δυναμικό πολιτικό αγώνα, που τελικό στόχο θα έχει  την σύντομη  απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες.
Με την ευκαιρία καλούμε  τους Έλληνες πολίτες να πυκνώσουν τις γραμμές της Χρυσής Αυγής, Πυρήνων Μεγαλόπολης, με τα  δανεικά λόγια παρμένα από το ποίημα του Αρκά ποιητή Νίκου Γκάτσου, που σήμερα είναι τόσο επίκαιρα, όσο ποτέ άλλοτε:

“Έλα της θάλασσας θεριό και του πελάγου μπόρα,
Το φοβερό σκουπιδαριό να διώξεις απ’τη χώρα”

Καλή  χρονιά.
Χρόνια πολλά.

Πυρήνες Μεγαλόπολης του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here