Ο Σύλλογος Τριών Τέκνων ο Αρκάς προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους του Συλλόγου στην κοπή της πίτας του 2014 στις 16 Φεβρουαρίου στο προηγούμενο χώρο συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου κοντά στο Κέντρο Υγείας με ώρα προσέλευσης 11:30 π.μ..
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν η ψυχολόγος Κονδύλη Σοφία και ο συγγραφέας Αργυρόπουλος Ελευθέριος, για θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα νέα οικονομικά μέτρα και πως αντιμετωπίζονται.
Στη συνέχεια θα υπάρξει και βράβευση στο Μεγαλοπολίτη Πανελληνιονίκη Μπουζιάνη Παναγιώτη. Θα μας διασκεδάσει με φιλική συμμετοχή η ορχήστρα νέων Κουρτέσης Γιώργος και Δημόπουλος Γιώργος.
Οι αγώνες του Συλλόγου στηρίζονται στα μέλη που επιβάλλεται να είναι παρόντα στην κοπή της πίτας του συλλόγου.
Εκ του Δ.Σ.