Κοπή πίτας από τον Σύλλογο Βασταίων

1
272

Χθες Κυριακή 10 / 1 / 2016, ο Σύλλογος των Απανταχού Βασταίων έκοψε την πίτα του στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Η συμμετοχή των μελών του και των συγχωριανών μας, ήταν συγκινητική . Τίμησαν τη γιορτή μας με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κύριος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, ο εκδότης των Νέων της Μεγαλόπολης, κύριος Φίλανδρος και λάμπρυναν με την παρουσία τους τέως πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών συμβουλίων παλαιότερων ετών.

 

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΤΗΝ “Κυριακή 10 / 1 / 2016, ο Σύλλογος των Απανταχού Βασταίων έκοψε την πίτα του στο ξενοδοχείο Τιτάνια.” ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ….. ΚΑΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
  ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ…. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ……

  ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ. οΤΑΝ ΤΗΝ ΚΟΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΣΑΣ? ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ “Η συμμετοχή των μελών του και των συγχωριανών μας, ήταν συγκινητική . Τίμησαν τη γιορτή μας με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κύριος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, ο εκδότης των Νέων της Μεγαλόπολης, κύριος Φίλανδρος και λάμπρυναν με την παρουσία τους τέως πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών συμβουλίων παλαιότερων ετών.”

  ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΩΝΗΜΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ…ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ?

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΗΜΟΙ?
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ.
  ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here