ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
345

Τους τελευταίους μήνες έχουν παρατηρηθεί πολλά κρούσματα ληστειών σε χωριά της Μεγαλόπολης.
Οι μέθοδοι που ακολουθούν οι ληστές είναι παρόμοιοι και δείχνουν πόσο πολύ επικίνδυνοι έχουν γίνει.
Συγκεκριμένα αφού έχουν παρακολουθήσει τους χώρους εμφανίζονται σαν εργάτες που κάνουν διάφορες δουλειές – κόψιμο χόρτων κ.α. – και πιάνουν την κουβέντα με τους κατοίκους , μόλις βρούν την κατάλληλη στγμή χωρίς να διστάσουν μπαίνουν μέσα στα σπίτια και με γρήγορες κινήσεις πάιρνουν ότι βρούν. Δεν τους νοιάζει αν δίπλα είναι οι κάτοικοι , υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ακόμα και συμπλοκών και κυνηγητά από τους κατοίκους αλλά πάντα καταφέρνουν να ξεφύγουν!
Τις προηγούμενες ημέρες μια παρόμοια ληστεία έγινε πάλι σε χωριό , πολύ κοντά στην Μεγαλόπολη και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την διαφυγή ήταν παρόμοιο με αυτο των φωτογραφιών , ένα HONDA CRX ασημί .

Μέσα σε αυτο επιβαίνουν 2 η 3 μελαμψοί επιβάτες γεροδεμένοι και όταν ετοιμάζονται η έχουν διαπράξει κάποια ληστεία έχουν ανοιχτό το πορτπαγκάζ για να μην φαίνετε η πινακίδα η την έχουν σκεπάσει με κάτι.
Όσοι μένετε σε χωριά η κυκλοφορείτε στους δρόμους και δείτε κάποιο αυτοκίνητο με επιβάτες που να ταιριάζει την περιγραφή η οτιδήποτε άλλο που σαν φανεί ύποπτο , μην διστάσετε να ενημερώσετε το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης.

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here