ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
616

Γνωστοποιούμε στους Πολίτες της Αρκαδίας, ότι την Δευτέρα 27 Μαϊου του 2013 και από ώρας 10 π.μ. κλιμάκιο της Τοπικής Όργανώσεως Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με επικεφαλής τους βουλευτές Παναγιώταρο Ηλία και Κουκούτση Δημήτριο, θα επισκεφθούν το εργοστάσιο της ΔΕΗ Μεγαλουπόλεως όπου θα έρθουν σε επαφή με τους εκεί εργαζόμενους και στη συνέχεια σκοπεύουν να επισκεφθούν και την Πόλη, σε μία προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους της.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο
Νικόλαος Η. Σκαντζός

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!!

 2. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!!

 3. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!!

 4. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!!

 5. Να μην τολμήσουν οι απόγονοι των ες-ες, οι προδότες και δοσίλογοι των Γερμανών, οι νεοναζιστές φονιάδες κι εγκληματίες να πατήσουν το πόδι τους ούτε στην πόλη ούτε στο εργοστάσιο. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ

 6. Να μην τολμήσουν οι απόγονοι των ες-ες, οι προδότες και δοσίλογοι των Γερμανών, οι νεοναζιστές φονιάδες κι εγκληματίες να πατήσουν το πόδι τους ούτε στην πόλη ούτε στο εργοστάσιο. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ

 7. Να μην τολμήσουν οι απόγονοι των ες-ες, οι προδότες και δοσίλογοι των Γερμανών, οι νεοναζιστές φονιάδες κι εγκληματίες να πατήσουν το πόδι τους ούτε στην πόλη ούτε στο εργοστάσιο. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ

 8. Να μην τολμήσουν οι απόγονοι των ες-ες, οι προδότες και δοσίλογοι των Γερμανών, οι νεοναζιστές φονιάδες κι εγκληματίες να πατήσουν το πόδι τους ούτε στην πόλη ούτε στο εργοστάσιο. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ

 9. ''… στη συνέχεια σκοπεύουν να επισκεφθούν και την Πόλη, σε μία προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους της.'' Με όλους τους κατοίκους της??? Και τους κομμουνιστές, τους αριστερούς, τους μετανάστες, τους αναρχικούς??

 10. ''… στη συνέχεια σκοπεύουν να επισκεφθούν και την Πόλη, σε μία προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους της.'' Με όλους τους κατοίκους της??? Και τους κομμουνιστές, τους αριστερούς, τους μετανάστες, τους αναρχικούς??

 11. ''… στη συνέχεια σκοπεύουν να επισκεφθούν και την Πόλη, σε μία προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους της.'' Με όλους τους κατοίκους της??? Και τους κομμουνιστές, τους αριστερούς, τους μετανάστες, τους αναρχικούς??

 12. ''… στη συνέχεια σκοπεύουν να επισκεφθούν και την Πόλη, σε μία προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους της.'' Με όλους τους κατοίκους της??? Και τους κομμουνιστές, τους αριστερούς, τους μετανάστες, τους αναρχικούς??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here