ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε.

0
244

Τριήμερο λουκέτο την ερχόμενη εβδομάδα με εξαίρεση τις κοινωνικοπρονοιακές δομές της Δευτέρα και την Τετάρτη και, τελικώς, και την καθαριότητα, αποφάσισαν οι δήμαρχοι κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης στο Κάραβελ. Μοναδική εξαίρεση οι τουριστικοί δήμοι, στους οποίους δίνεται το δικαίωμα να αποφασίσουν μόνοι τους. Λουκέτο όμως θα μπει σε όλες τις υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικοπρονoιακών δομών και της καθαριότητας) την Τρίτη.

Ωστόσο υπήρξαν διαφωνίες αναφορικά με το θέμα των παραιτήσεων με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε μία ενδιάμεση διατύπωση στο ψήφισμα, σύμφωνα με το οποίο: «Η πλειοψηφία των παρευρισκομένων Δημάρχων έθεσε στη διάθεση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τις παραιτήσεις τους, σε περίπτωση μη αποδοχής από την Κυβέρνηση των παραπάνω προτάσεων του ψηφίσματός μας». To θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή.

Ένταση επικράτησε στη συνέλευση των δημάρχων, με τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Δημήτρη Βουνάτσο να «παγώνει» την αίθουσα, θέτοντας την πολιτική του παραίτηση.

«Περιμένω κάποιος που έχει α…. από σας να με ακολουθήσει», είπε ο δήμαρχος Μυτιλήνης.

Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της δημάρχου Αγ. Δημητρίου, η οποία είπε στον κ. Βουνάτσο: «Προσβάλλετε τις γυναίκες με αυτά που λέτε. Ντροπή σας».

Δείτε το σχετικό βίντεο….

από το aftodioikisi.gr και το enikos.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here