ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ !!!

0
168

Το καλοκαίρι του 2011 η ¨δημοκρατική¨ μας Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον νόμο 3986.
Στον συγκεκριμένο νόμο λοιπόν οι σωτήρες μας καθιέρωσαν με την ψήφο τους ακόμα μια περίπτωση κοινωνικής αδικίας και στην ουσία υποκλοπής των αμοιβών μας.
Αποφάσισαν να κατακρατούν 1% από τις μεικτές αποδοχές όλων των μισθωτών που εργάζονται στο δημόσιο, στα Ν.Π.Δ.Δ , στους Ο.Τ.Α. , στα Ν.Π.Ι.Δ. ειδική εισφορά υπέρ του Ο.Α.Ε.Δ.

Δηλαδή τι έκαναν αυτά τα λαμόγια , οι κλέφτες που θέλουν να λένε ότι μας έσωσαν.. αποφάσισαν να φορτώσουν την κοινωνική πολιτική του κράτους σε ότι αφορά την ανεργία σε εμάς τους εργαζόμενους.

Και μιλάμε για τον Ο.Α.Ε.Δ τον οποίο οι ίδιοι έχουν καταληστεύεσει και χρησιμοποιήσει για τα δικά τους παιχνίδια!

Έρχονται λοιπόν και παίρνουν από τους ήδη κομμένους κατά 50% μισθούς μας ακόμα ένα πολύ μεγάλο και σεβαστό ποσό.

Μάλιστα για να τιμήσουν τις δημοκρατικές ευαισθησίες τους δίνουν και αναδρομική ισχύ στο μέτρο και έτσι τώρα όλοι μας καλούμαστε να πληρώσουμε αναδρομικά για έναν ολόκληρο χρόνο ένα σημαντικό ποσό που πλέον δεν περισσεύει από κανέναν μας.

Ειδικά για την Δ.Ε.Η. που γνωρίζω , κυκλοφόρησε και εγκύκλιος η οποία δίνει την δυνατότητα να καταβληθεί σε δόσεις το ποσό αυτό.

Ένα ακόμα παράδειγμα στην ΔΕΗ που δείχνει την συμπεριφορά των κυβερνώντων, είναι ότι παρόλο που κατάγησαν τον ΟΕΚ , οι κρατήσεις που έχει το προσωπικό εξακολουθούν να ισχύουν !!

Αυτούς πήγαν και ψήφισαν προχθές 200.000 ανεγκέφαλοι, με αυτούς πλέον συνεργαζεται και ο κ. Σαμαράς και πολλοί άλλοι και θέλουν μας πείσουν και να τους ψηφίσουμε.

Διαβάστε παρακάτω την εγκύκλιο της ΔΕΗ η οποία είναι παρόμοια με όλες τις άλλες υπηρεσίες.

ΕΙΣΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΟΑΕΔ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here