Κλήρωση ημιτελικών του κυπέλλου Αρκαδίας – Με το Κορακοβούνι παίζει η Δόξα Μεγαλόπολης

0
214

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Αρκαδίας.

Το παρών στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας έδωσαν εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που βρίσκονται στα ημιτελικά (Παναρκαδικός, Δόξα, Κορακοβούνι, Πανθυρεατικός) και έμαθαν τους αντιπάλους τους με στόχο ασφαλώς τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό.

Το πρώτο ζευγάρι που βγήκε από την κληρωτίδα ήταν αυτό του Πανθυρεατικού με τον Παναρκαδικό με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 13/1 και ώρα 15:00 στο Άστρος και με τον επαναληπτικό στις 20 του ίδιου μήνα στην Τρίπολη.

Το άλλο ζευγάρι ήταν αυτό ανάμεσα στην Δόξα και το Κορακοβούνι με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 13/1 15:00 στην Μεγαλόπολη και τον επαναληπτικό και πάλι στις 20 Ιανουαρίου την ίδια ώρα στην έδρα του Κορακοβουνίου.

Οι πρώτοι αγώνες έχουν ορισθεί για την Τετάρτη (13/1,15:00) και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα και πάλι την ίδια ώρα ενώ σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου τελικού είναι η Τετάρτη (10/2) και η Τετάρτη (17/2)

Ημιτελικοί κυπέλλου Αρκαδίας

Τετάρτη (13/1, 15:00)

Πανθυρεατικός-Παναρκαδικός

Δόξα Μεγαλόπολης-Κορακοβούνι

Τετάρτη (20/1, 15:00)

Παναρκαδικός-Πανθυρεατικός

Κορακοβούνι-Δόξα Μεγαλόπολης

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here