Καταγγελίες για προσλήψεις συγγενών της Διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας

0
277

Στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας υπήρχαν 2 υπάλληλοι που πήραν σύνταξη και έτσι η Διοίκηση του αποφάσισε να προχωρήσει στην κάλυψη αυτών των 2 θέσεων με νέα πρόσληψη υπαλλήλων.
Για τον λόγο αυτό στο προηγούμενο Δ.Σ. έγινε ενημέρωση ότι η Διοίκηση του ΕΚΑ θα απευθυνθεί στον ΟΑΕΔ για την κάλυψη αυτών των θέσεων εργασίας..

Πριν λίγες ημέρες 2 νέοι υπάλληλοι ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα και εγκαταστάθηκαν στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης και οι 2 αυτοί υπάλληλοι είναι συγγενικά πρόσωπα του Προέδρου Αριστείδη Μπρουμά και ενός ακόμα μέλους της Διοίκησης, συγκεκριμένα του Γκουσιάκη Άγγελου.

Αν όντως ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Η βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ μεγάλη σύμπτωση η ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος απλά βόλεψαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Είναι λοιπόν αναγκαίο να μας ενημερώσει κάποιος αν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου απευθύνθηκε στον ΟΑΕΔ και ζήτησε να του στείλει 2 υπάλληλους η αν οι διαδικασίες έγιναν με άλλες μεθόδους και ποιες ήταν τελικά αυτές?

Στην Αρκαδία υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι και νέες που είναι άνεργοι και έχουν μεγάλη ανάγκη για εργασία. Είναι λυπηρό όλοι οι άνεργοι να βλέπουν αυτή την συμπεριφορά από το όργανο που στην ουσία υπάρχει για να προστατεύει τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Θα αναμένουμε τις απαντήσεις και τις εξηγήσεις και θα επανέλθουμε.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here