Καταγγελία Σωματείου εργαζομένων στην Ενέργεια κατά του ΑΗΣ Α΄ ΔΕΗ Μεγαλόπολης

0
1152

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της διεύθυνσης του ΑΗΣ Μεγαλόπολης που επιχειρεί να παρεμποδίσει τη λειτουργία του σωματείου μας και τη διενέργεια εκλογών εντός του χώρου της ΔΕΗ, που είναι προγραμματισμένες τις επόμενες μέρες. Μετά την προσπάθεια παρεμπόδισης της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης του σωματείου, σήμερα υπήρξε παρέμβαση από τον διευθυντή του ΑΗΣ Μεγαλόπολης. Χαρακτηριστικά ο διευθυντής του ΑΗΣ Μεγαλόπολης δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει τη διεξαγωγή των εκλογών εντός του χώρου της επιχείρησης, ούτε την είσοδο στο χώρο μελών και συνδικαλιστών του σωματείου.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Γίνεται φανερό ότι η εργοδοσία φοβάται την οργανωμένη δράση και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

Καλούμε τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ να μην τρομοκρατηθούν και μαζικά να πάρουν μέρος στις εκλογές του σωματείου. Να δώσουν μεγαλύτερη δύναμη στο σωματείο για να μπορέσουμε όλοι μαζί να εμποδίσουμε τη χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας μας και να διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούμαστε.

Καλούμε τα σωματεία του χώρου της ΔΕΗ Μεγαλόπολης να πάρουν θέση απέναντι στων ωμή παρέμβαση της διεύθυνσης του ΑΗΣ Μεγαλόπολης.

Καλούμε την εργατική τάξη και τους συνδικαλιστικούς της φορείς στην Αρκαδία, την Πελοπόννησο και την υπόλοιπη Ελλάδα να καταγγείλουν αυτή τη στάση της εργοδοσίας και να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα του σωματείου μας.

Μεγαλόπολη 23/11/2017

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here