Καταγγελία στο διαδίκτυο για θανάτωση σκύλου στο Κοτσιρίδι Μεγαλόπολης

0
196

Μια σοβαρή καταγγελία έχει αναρτηθεί σε φιλοζωική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και κάνει λόγο για θανάτωση ενός σκύλου στο χωριό Κοτσιρίδι στην Μεγαλόπολη. Συγκεκριμένα η δημοσίευση έχει ως εξής:

¨ Τον σκελετωμένο σκύλο, που βλέπετε στις φωτογραφίες, πυροβόλησε και σκότωσε με μια καραμπίνα σήμερα λίγο πριν τις 16:00 ένας ηλικιωμένος άνδρας ο Βασίλης Κ. στο χωριό Κοτσιρίδι Αρκαδίας (Δήμος Μεγαλόπολης).

Όπως έγινε γνωστό το ζώο ο δράστης το σκότωσε επειδή κυνηγούσε τις κότες του. Αυτό εξήγησε στο www.zoosos.gr o Μπέκας Αντωνιάδης με τον οποίο επικοινώνησαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύουμε, αποδεικνύουν πόσο εξαιρετικά αδύνατο ήταν αυτό το πλάσμα, το οποίο προφανώς δεν έβρισκε πουθενά τροφή και σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ανήκε στον δολοφόνο του.

Αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος είναι μια 22χρονη κοπέλα η Ε.Χ. με τον 21χρονο αδερφό της που κατοικούν στο χωριό. Αν και οι γονείς των νεαρών διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον δράστη τα παιδιά έχουν δηλώσει την πρόθεση τους να καταθέσουν στην Αστυνομία, ώστε να συλληφθεί ο εγκληματίας. Μάλιστα έχουν στη διάθεση τους και βίντεο στο οποίο ο δράστης παραδέχεται το έγκλημα. Όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει καταγγελία στο Α.Τ. Μεγαλόπολης.¨

Πηγή: www.zoosos.gr
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here