Καταγγελία Μιχόπουλου για απρεπή συμπεριφορά του Δημάρχου και του προέδρου του δημοτ. συμβουλίου Μεγαλόπολης

0
1344

Δυστυχώς με λύπη μας καταγγέλλουμε την απρεπή και αντιθεσμική συμπεριφορά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεμιστοκλή Σακελλαριάδη και του Δήμαρχου κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου, στο χώρο του Δημαρχείου, μετά την συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της Παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ».

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου που έδωσε ο κ. Μιχόπουλος στις 05.04.2020 και ώρα 20:00 στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας στην αίθουσα του Δ.Σ. , εισέβαλαν στην αίθουσα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. μαζί με το Δήμαρχο επιτιθέμενοι φραστικά φωνάζοντας, υβρίζοντας με απρεπείς χαρακτηρισμούς και απειλώντας, όχι μόνο εναντίον του κ. Μιχόπουλου αλλά και των Δημοτικών Συμβούλων που τον συνόδευαν και όλα αυτά παρουσία των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Εάν ο σκοπός είναι να μας φιμώσουν εμείς απαντάμε ότι δεν θα τα καταφέρουν.

Αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές δεν μπορεί να έχουν θέση στα Δημοτικά δρώμενα του τόπου, οι συνδημότες μας άλλα πράγματα περιμένουν από εμάς τους εκλεγμένους.

Πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε ώστε να δημιουργήσουμε συνθήκες συναίνεσης, συνεννόησης και   συνεργασίας.

Μόνο έτσι  θα πάει ο τόπος μπροστά.

Από πλευράς μας δηλώνουμε ότι θα κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου και καλούμε όλους τους Συνάδελφους του Δ.Σ. να μας ακολουθήσουν σε αυτό το δρόμο.

Δελτίο τύπου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here