Καταγγελία ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ – Επίθεση της Αστυνομίας σε αγρότες

0
276
Φωτό Αρχείου

Η ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων (ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ) ενάντια στην κινητοποίηση των αγροτών που είχε καλέσει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ) στην Τρίπολη, διαμαρτυρόμενοι για την αντιλαϊκή πολιτική που τους ξεκληρίζει σε συνδυασμό με τις καταστροφές που υπέστησαν από τα καιρικά φαινόμενα και την καθυστέρηση ή την μη αναγνώριση της αποζημίωσής τους. Οι αγρότες βρήκαν απέναντί τους τις αστυνομικές δυνάμεις στην είσοδο του ΟΠΕΚΕΠΕ όπου είχαν πάει να καταθέσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στην Διεύθυνση. Καταγγέλλουμε και την διευθύντρια του ΟΠΕΚΕΠΕ, κα Έφη Καγιούλη, που κάλεσε τις αστυνομικές δυνάμεις και δεν επέτρεπε στους αγρότες να μιλήσουν χωρίς την παρουσία τους. Αλήθεια ποιους εγκληματίες έψαχναν στους οργανωμένους αγροτικούς συλλόγους;

Φαίνεται καθαρά ότι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πάει χέρι – χέρι με την καταστολή του λαϊκού κινήματος. Η μαχόμενη οργανωμένη μικρομεσαία αγροτιά έχει δίκαια αιτήματα και παλεύει για την επιβίωσή της. Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει θέση για την επίθεση που έγινε στους μικρομεσαίους αγρότες από τις αστυνομικές δυνάμεις που αντί να προστατεύουν τους πολίτες από το έγκλημα βρίσκονται ενάντια στις δίκαιες κινητοποιήσεις του λαού.

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες να μην τρομοκρατούνται να συσπειρωθούν στους αγροτικούς τους συλλόγους και να φτιάξουν και νέους και σε συμμαχία με το οργανωμένο εργατικό κίνημα να αντιμετωπίσουν την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται μέχρι την ανατροπή της.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here