Κατάμεστη η αίθουσα στην εκδήλωση του Ανδρέα Λυκουρέντζου

0
126

Tην εκδήλωση του πολιτικού του γραφείου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο βουλευτής Αρκαδίας και εν νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Λυκουρέντζος την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στο κέντρο «Έπαυλις» στην Τρίπολη.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από νωρίς και το πάρκινγκ του κέντρου δεν χωρούσε άλλα αυτοκίνητα. Ο κ. Λυκουρέντζος έφθασε λίγο μετά τις 11:00 στο κέντρο και έλαβε της ένθερμης υποδοχής των παρευρισκομένων οι οποίοι τον καλωσόρισαν όρθιοι χειροκροτώντας τον. Η εκδήλωση στην αρχή περιελάμβανε την ευλογία της βασιλόπιτας από τους ιερείς που βρέθηκαν στο κέντρο και στη συνέχεια ο βουλευτής έκοψε την πίτα σε κομμάτια, αναφέροντας και το όνομα του Πρωθυπουργού, αλλά και εκείνο του Κ. Καραμανλή.

Στη συνέχεια, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης μίλησε για όλους τους αγώνες που έχει δώσει ο κ. Λυκουρέντζος όλα αυτά τα χρόνια. Μίλησε για την πορεία του βουλευτή στο υπουργείο Υγείας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να πάει χαμένη η προσπάθεια που έχει γίνει όλα τα αυτά χρόνια: «Πρέπει να νικήσουμε για την Ελλάδα. Η στήριξη στο πρόσωπό του είναι τιμή για την Αρκαδία», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στον κ. Λυκουρέντζο.

Έπειτα, ο κ. Λυκουρέντζος μίλησε στον κόσμο που βρέθηκε εκεί για τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας και για το πρόγραμμα της παράταξης, το οποίο, όπως είπε, είναι συγκεκριμένο και ρεαλιστικό. «Έχει άμεσους και μεσοπρόθεσμους στόχους», ανέφερε. Μίλησε επίσης για τα βήματα τα οποία πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα. Ως πρώτο βήμα ανέφερε την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, δεύτερο βήμα τη συμφωνία για την προληπτική πιστοληπτική γραμμή και τρίτο βήμα τη διευθέτηση του χρέους.

Μεταξύ άλλων, ο κ.Λυκουρέντζος αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση του Δήμου Τρίπολης και στη διαχείριση των απορριμμάτων, αναφέροντας ότι τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου θα στείλει επιστολή στον υπουργό Υγειας κ. Βορίδη,«προκειμένου να γίνει κάτι και να φύγουν τα απορρίμματα από τους δρόμους της Τρίπολης», όπως είπε.

Μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση ήταν ο κ. Κοντοζαμάνης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, ο πρώην υπουργός κ. Καλτεζιώτης, ο κ. Κατσίρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Κακλαμάνος, ο αντιδήμαρχος κ. Βόσνος, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Θεοδωρακόπουλος, ο κ. Σαμπράκος, ο κ. Παπούλιας, η κυρία Ζαμπαθά, η κυρία Εικοσιδέκα, ο κ. Ταλούμης, ο κ. Μπούρας, ο κ. Φουσέκης από τη Μεγαλόπολη, ο κ. Καραλής, ο διοικητής Παναρκαδικού κ. Χρόνης, ο κ. Δαλιάνης από τη Βόρεια Κυνουρία, καθώς και πλήθος άλλων εκπροσώπων φορέων και υπηρεσιών.

από το ArcadiaPortal

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here