Συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη 10 Απριλίου, με θέμα την στάση που θα κρατήσουν ενάντια στην ενδεχόμενη πώληση μονάδων της ΔΕΗ το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων.
Στην δυναμική αυτή κίνηση περιμένουν εκτός από τον κόσμο, πλάι τους να βρεθούν τα σωματεία της ΔΕΗ αλλά και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, γιατί όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος των Ενεργειακών Δήμων και Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης, η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο σύνολο της περιοχής.
Βέβαια πέρασε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τον προηγούμενο Δεκέμβρη που δεν έχει γίνει τίποτα για να αποτραπεί η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ και τώρα που όλα έχουν αποφασιστεί και κριθεί ερχόμαστε να αντισταθούμε!!
Άραγε οι δικοί μας δημοτικοί άρχοντες θα πάνε στην κατάληψη της μονάδας στο Αμύνταιο στην άλλη άκρη της Ελλάδας η θα διοργανώσουν αγωνιστικές κινητοποιήσεις εδώ στην Μεγαλόπολη??
Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις τουκ.Ιωσηφίδη…