Κατάληψη του ατμοηλεκτρικών σταθμών την Τετάρτη μετά το Πάσχα αποφάσισε ομόφωνα το δίκτυο των ενεργειακών δήμων

0
163

Συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη 10 Απριλίου, με θέμα την στάση που θα κρατήσουν ενάντια στην ενδεχόμενη πώληση μονάδων της ΔΕΗ το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων.

Οι Δήμαρχοι αποφάσισαν ομόφωνα να προβούν στην κατάληψη ενός από τους σταθμούς της περιοχής (πιθανότητα αυτό του ΑΗΣ Αμυνταίου –Φιλώτα) την Τετάρτη 19 Απριλίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στην δυναμική αυτή κίνηση περιμένουν εκτός από τον κόσμο, πλάι τους να βρεθούν τα σωματεία της ΔΕΗ αλλά και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, γιατί όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος των Ενεργειακών Δήμων και Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης, η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο σύνολο της περιοχής.

Να σημειώσουμε πως την Τετάρτη μετά το Πάσχα θα συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο Δ.Μ για το ίδιο θέμα και σύμφωνα με συνδικαλιστικές πληροφορίες αναμένετε στην περιοχή να βρίσκετε και το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ.

Tα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξη του ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης και έχουν άμεση σχέση με το αυριανό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.

Βέβαια πέρασε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τον προηγούμενο Δεκέμβρη που δεν έχει γίνει τίποτα για να αποτραπεί η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ και τώρα που όλα έχουν αποφασιστεί και κριθεί ερχόμαστε να αντισταθούμε!!

Άραγε οι δικοί μας δημοτικοί άρχοντες θα πάνε στην κατάληψη της μονάδας στο Αμύνταιο στην άλλη άκρη της Ελλάδας η θα διοργανώσουν αγωνιστικές κινητοποιήσεις εδώ στην Μεγαλόπολη??

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις τουκ.Ιωσηφίδη…

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here