“Καρφιά” Μιχόπουλου για τον Χριστογιαννόπουλο Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης (ήχος)

0
1185

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, ο Κώστας Μιχόπουλος άφησε πολλές αιχμές εναντίον του Θανάση Χριστογιαννόπουλου. Στο στούντιο ήταν προγραμματισμένο να γίνει μια συζήτηση των 2 υποψήφιων δημάρχων Μεγαλόπολης αλλά όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος αυτό δεν κατέστη δυνατόν αφού δεν δέχθηκε ο Θανάσης Χριστογιαννόπουλος.

Ο Κώστας Μιχόπουλος έκανε και αυτός την ίδια αναφορά, ότι ο Θανάσης Χριστογιαννόπουλος δεν εμφανίζεται και δεν απαντάει καν σε προσκλήσεις για δημόσιο διάλογο.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: Ο συνδυασμός μας πήρε 9 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, ο δεύτερος πήρε 8 έδρες και ο τρίτος επίσης 8. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι πρέπει να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε στην συνέχεια για να μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις. Δεν βλέπουμε όμως να υπάρχει πνεύμα καλής θέλησης και συνεργασίας ιδιαίτερα από τον επικεφαλής του 2ου συνδυασμού , υπάρχει μόνο θέληση να εκλεγεί Δήμαρχος. Έτσι δεν διοικείται ο Δήμος, έτσι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε αύριο το πρωί. Έχω αποδεχθεί να γίνει μεταξύ μας ένας δημόσιος διάλογος αλλά δεν υπάρχει θέληση από τον επικεφαλής του 2ου συνδυασμού.

Επίσης στηλίτευσε την προσπάθεια που γίνεται από τον 2ο συνδυασμό να προσεγγίσει υποψήφιους δικούς του που δεν είναι σε εκλόγιμες θέσεις. “Αυτές οι κινήσεις δεν συνάδουν με το πολιτικό κλίμα , έτσι θα εφαρμόσουμε το καινούργιο που λένε;” Ο Κώστας Μιχόπουλος τόνισε ότι από την επομένη των εκλογών αν δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι , εκ των πραγμάτων πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και μια συναίνεση.

Ακούστε την συνέντευξη:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here