ΑρχικήΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΚανονικά θα έπρεπε κάθε βράδυ να διαδηλώνουν χιλιάδες στην πλατεία Μεγαλόπολης

Κανονικά θα έπρεπε κάθε βράδυ να διαδηλώνουν χιλιάδες στην πλατεία Μεγαλόπολης

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε όλοι μάρτυρες από τα αποτελέσματα των παράλογων, άδικων και εντελώς λανθασμένων αποφάσεων για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων. Βλέπουμε να ξεκινάνε άρον -άρον την μονάδα 3 που την είχαν αφοπλίσει, με προσωπικό που μάζεψα όπως-όπως από άλλες μονάδες, χωρίς την λειτουργία αποθείωσης, με τα φίλτρα λιγνίτη χαλασμένα να βγάζουν την γνωστή μαυρίλα.

Η Μεγαλόπολη όλη, οι αιρετοί μας, οι φορείς, οι εργαζόμενοι, οι έμποροι, έπρεπε όλοι μαζί να έχουμε μαζευτεί πάνω από 1000 άτομα στην πλατεία της πόλης και να διαδηλώσουμε , να φωνάξουμε, να δείξουμε σε όλη την χώρα την αδικία και τα σοβαρά λάθη που έχουν κάνει οι πολιτικοί.

Να δείξουμε τώρα που οι συνθήκες και η πραγματικότητα φανερώνουν τα σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, ότι η Μεγαλόπολη απαιτεί και έχει όλο το δίκαιο με το μέρος της, μια δίκαιη και ομαλή μετάβαση, ότι αυτό που φωνάζουμε από την στιγμή είναι το μόνο σωστό και λογικό.

Και το απαιτούμε όχι μόνο επειδή δεν αντέχει η περιοχή μας, αλλά γιατί το ίδιο το ηλεκτρικό σύστημα δεν αντέχει.

Αν πραγματικά πιστεύουμε ότι πρέπει να το παλέψουμε, ότι δεν πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να αποδεχθούμε όσα αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς, έπρεπε κάθε βράδυ να γεμίζουμε την πλατεία της Μεγαλόπολης χιλιάδες πολίτες.

Και να ζητάμε εδώ και τώρα, αλλαγή των αποφάσεων, να πάει πίσω το κλείσιμο των μονάδων, να κερδίσουμε χρόνο για να προλάβουμε να δημιουργήσουμε όσα έχουμε ήδη αργήσει να κάνουμε (Βιομηχανικό πάρκο και άλλες υποδομές), και το αναφέρουμε γιατί πρέπει να έχουμε την τόλμη να παραδεχόμαστε και τα δικά μας λάθη.

Έχουμε όλοι μας βγει έξω για λευκές νύχτες, για συναυλίες, για οτιδήποτε άλλο, πόσο δύσκολο είναι να βγαίνουμε κάθε βράδυ και να διαδηλώνουμε εναντίον των παράλογων και μη εφαρμόσιμων αποφάσεων των κυβερνήσεων;

Τι είναι τελικά αυτό που μας κάνει να μην αντιδράμε; Ειδικά τώρα είναι η χρυσή τελευταία ίσως ευκαιρία.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν οι μεγαλοπολιτες δεν ήμασταν απογονοι των Σλάβων που κατοίκησαν την περιοχη τη Βυζαντινή περίοδο και υποτακτικοί νεο-δουλοι δεν θα τολμούσαν καν να κλείσουν τη ΔΕΗ.
    Αλλα μην περιμένετε τιποτα από εμας.
    Μονο για μαγκια στα καφενεία και γλύψιμο στους κομματάρχες κάνουμε.
    Φάτε πέτρες τώρα και παρακάλεσε τα αφεντικά σας να σας βαλουν σε καμια εταιριουλα να ζείτε με 500 €.
    Εγω παω στο χωριο να γινω ελευθερος τσοπάνης αφεντης του εαυτου μου…
    Αα και βαλτε βολταρεν στα γονατα μην παθει τπτ ο μηνισκος σας απο τα γονατισματα.

  2. Αγαπητέ τσοπάνη η Μεγαλοπολη δεν έχει καμμία σχέση με τους αρχαίους κατοικους της που πολέμησαν τους Σπαρτιάτες ,δεν είναι όμως και απόγονοι των Σλάβων ,απλά έγινε εποικισμός από όλη την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια μιας και πολλοί γηγενείς είχαν φύγει μετανάστες εσωτερικοί και εξωτερικοί .Όσο για το στο βουνό τσοπάνης και ελευθερος είμαι μαζί σου ,αλλά ψαξου με κάτι διαφορετικο γιατι με γίδια και πρόβατα είναι κορεσμένη η αγορά .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ