Καμμένος από Τρίπολη: Οι εποχές των ρουσφετιών τελείωσαν

0
167

Στη τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2015 Δ’ ΕΣΣΟ , την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη βρέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός έφτασε με ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού περίπου στις 10:00, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από την τελετή ορκωμοσίας, αφού όπως είπε έχει υπηρετήσει και ο ίδιος στην 124 ΠΒΕ.

Δήλωσε ότι οι εποχές των ρουσφετιών τελείωσαν κι ότι πλέον όλοι θα αντιμετωπίζονται ισότιμα και θα τηρούνται αυστηρά οι μεταθέσεις. Ο κ. Καμμένος θέλησε από την Τρίπολη να ανακοινώσει ότι θα δώσει την ευκαιρία κατάταξης στις ένοπλες δυνάμεις, εθελοντικά στις Ελληνίδες.

Ο υπουργός στάθηκε πολύ στο γεγονός ότι ούτε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αλλά ούτε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής βρέθηκαν στην ορκωμοσία.

[blockquote style=”1″]Λυπάμαι πολύ γιατί παρότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τις ένοπλες δυνάμεις, από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, να διατηρήσουμε τις μονάδες όπως της Τρίπολης, οι τοπικές αρχές μας αγνόησαν[/blockquote]

Το αεροδρόμιο της Τρίπολης είναι μάχιμο και σκοπός μας είναι να μην κλείσουν οι μονάδες, αλλά να υπάρξει μία αναδιάρθρωση στις ένοπλες δυνάμεις που θα βοηθήσει στον αμυντικό σχεδιασμό.

δείτε περισσότερα στο ArcadiaPortal.gr
Παρουσία Υπουργού Εθνικής Άμυνας η ορκωμοσία στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης (photos+video)
Καμμένος από Τρίπολη: Οι εποχές των ρουσφετιών τελείωσαν
[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here