Καμία απάντηση για το σκάνδαλο με τις προσλήψεις συγγενών στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας

2
313

Συμβούλιο έγινε στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας χθες Πέμπτη 20 Νοεμβρίου και όλοι περιμέναμε να δοθούν εξηγήσεις για τις καταγγελίες ότι διορίστηκαν 2 υπάλληλοι στα γραφεία του , οι οποίοι είναι στενά συγγενικά πρόσωπα με τον πρόεδρο και ένα μέλος.

Σε σχέση λοιπόν με τα όσα έχει αποκαλύψει το Καφενείο της Μεγαλόπολης για τις προσλήψεις συγγενικών προσώπων του προέδρους και ενός μέλους του Δ.Σ. έγινε μεγάλη συζήτηση αλλά δεν δόθηκε καμία σαφής απάντηση.

δείτε την σχετική ανάρτηση του Καφενείου ΕΔΩ

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου υπεραμύνθηκε των επιλογών του, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τελικά μέσα από κάποιες ¨περίεργες¨ διαδικασίες προέκυψε μια ψηφοφορία.

Η πρόταση ήταν να γίνει νέα προκήρυξη που να είναι απόλυτα νόμιμη μέσα από τον ΟΑΕΔ. Στην ψηφοφορία το αποτέλεσμα ήταν 5-5 και έτσι υπερίσχυσε η ψήφος του προέδρου και η πρόταση δεν πέρασε!

Η στάση του προέδρου και των 4 συμβούλων που τον στηρίζουν και προέρχονται από την ΔΑΚΕ είναι απόλυτα ανήθικη και θα πρέπει να γίνει έλεγχος σε όλες τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν. Μπορεί και να υπάρχει τρόπος και κάποια παραθυράκια και να είναι όλα νόμιμα.

Οι ενέργειες όμως της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου δεν είναι ηθικές και προσβάλλουν την νοημοσύνη μας, όπως και όλους άνεργους νέους της περιοχής μας.

Mας δημιουργεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει μια επίσημη απάντηση στις καταγγελίες που έχουν γίνει.

Η τακτική του παρασκηνίου και του κρυφτού που παίζεται είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ενοχής.

Απαντήστε μας κύριοι σύμβουλοι που στηρίζετε το προεδρείο….

Είστε ικανοποιημένοι με τις ενέργειες σας να προσλάβετε τα συγγενικά σας πρόσωπα;

Είστε ικανοποιημένοι που στηρίζετε τέτοιες ενέργειες και πρακτικές;

Επίσης θα πρέπει να μας απαντήσει και ο ΟΑΕΔ Τρίπολης, υπάρχει κάποια συμμετοχή η εμπλοκή του Οργανισμού στις διαδικασίες αυτές?

Πολλά ακούγονται και για την στήριξη που προσφέρουν κάποιοι πολιτικοί παράγοντες.

Τέλος θα πρέπει να μάθουν οι πολίτες της Αρκαδίας ότι από όλα τα ΜΜΕ του νομού μας , εκτός από το Καφενείο της Μεγαλόπολης που ανέδειξε το θέμα , μόνο ο Μεγαλόπολη ΦΜ και το ArcadiaPortal παρουσίασαν την είδηση. Όλα τα υπόλοιπα απλά έκαναν πως δεν την είδαν. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του!

 

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here