ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

0
243


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
4-10-2012

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεγαλόπολης Ο ΑΡΚΑΣ συμμετέχει στο Πελοποννησιακό συλλαλητήριο που διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου στις
10 – 10 – 2012 και ώρα 10 π.μ. στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.

Καταγγέλλουμε τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης που βάζουν τα παιδιά μας τεκμήριο πλουτισμού και τιμολόγιο απόδοσης Φ.Π.Α.

Η συμμετοχή είναι απαραίτητη, και υποχρέωση προς τα παιδιά μας και προς την Ελλάδα.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Ο Πρόεδρος

Αποστολόπουλος Νίκος

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ… ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΩΣ… ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ… ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ… ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Χ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝΟΥΣ Χ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ… ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ… ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΧΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΩΡΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ… ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ!!!

  2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ… ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΩΣ… ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ… ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ… ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Χ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝΟΥΣ Χ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ… ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ… ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΧΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΩΡΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ… ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ!!!

  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ… ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΩΣ… ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ… ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ… ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Χ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝΟΥΣ Χ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ… ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ… ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΧΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΩΡΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ… ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ!!!

  4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ… ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΩΣ… ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ… ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ… ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Χ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝΟΥΣ Χ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ… ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ… ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΧΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΩΡΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ… ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here