Κακοκαιρία: Η κατάσταση στα χωριά και στην Μεγαλόπολη

0
1584

Από νωρίς το απόγευμα έχει ξεκινήσει να πιάνει την περιοχή μας το κύμα κακοκαιρίας.

Μέχρι αυτή την στιγμή ώρα 20:30, μικρά προβλήματα στην περιοχή μας υπάρχουν στα εξής σημεία:

Στα χωριά της Φαλαισίας, στο Νεοχώρι έχει ρίξει αρκετό χιόνι, στο Δυρράχι και το Λεπτίνι λιγότερο αλλά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών η κυκλοφορία οχημάτων στους δρόμους είναι δύσκολη και επικίνδυνη.

Στο Ίσαρη και το Βάστα κατά διαστήματα ρίχνει λίγο χιόνι το οποίο ακόμα δεν έχει προκαλέσει προβλήματα.

Στην αντίθετη πλευρά στα Λυκόχια ο καιρός είναι πιο ανοιχτός και στις 19:30 είχε ξαστεριά.

Είναι σίγουρο ότι στην διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα αλλάζουν και αναμένεται να επιδεινωθούν. Οι πολίτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Από πλευράς Δήμου Μεγαλόπολης η εικόνα που έχουμε είναι ότι δεν υπάρχει πλήρης ετοιμότητα , τόσο στο να γίνουν απόψε καθαρισμοί δρόμων όπως επίσης δεν έχει ετοιμαστεί το φορτηγό με το μαχαίρι καθαρισμού χιονιού και την αλατιέρα για να ρίξει αλάτι σε δρόμους.

Οπότε αν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να επέμβουν μηχανήματα της Περιφέρειας. Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως μετά από τόσες ενημερώσεις, εδώ στην Μεγαλόπολη έχουν καταφέρει να μην έχουν έτοιμα μηχανήματα και προσωπικό, ας ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρχει σοβαρή επιδείνωση της κακοκαιρίας γιατί τότε θα έχουμε πολλά αποκλεισμένα χωριά.

Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώνουμε με ανανέωση του άρθρου, αν θέλετε να μας στείλετε την κατάσταση στην περιοχή σας , αφήστε το σχόλιο σας η στείλτε μας μήνυμα στο: [email protected][email protected]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here