ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

Έχουν περάσει 2 ημέρες από την κατάθεση ερώτησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για θέματα κακοδιαχείρησης στον Δήμο Μεγαλόπολης και κανείς μα κανείς στην πόλη αλλά και στον νομό Αρκαδίας δεν έχει ασχοληθεί , ούτε έχει σχολιάσει το θέμα εκτός από το Καφενείο της Μεγαλόπολης το site ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και το   blog  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – Great City !!!
Για όσους δεν έχουν διαβάσει τις καταγγελίες τις δημοσιεύω πάλι..

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Με την αριθμό 356/2006 απόφαση Δημαρχιακής Επιτροπής είχε εγκριθεί να πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής στο Δημοτικό Σχολείο του Δ.Δ. Χράνων του Δήμου Μεγαλουπόλεως ποσού 6.495,97 ευρώ. Από το Ταμείο του Δήμου αναφέρεται ότι έγινε πληρωμή τιμολογίων ποσού 6.497,97 ευρώ που αφορούν στην επισκευή του Δημοτικού Σχολείου Δ.Δ. Χράνων, χωρίς να έχουν εκτελεσθεί σχετικές εργασίες μέχρι την 29-10-2009.

Με την αριθμό 304/2006 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής είχε εγκριθεί για να κατασκευασθεί η παιδική χαρά του Δ.Δ. Παραδείσου συνολικής δαπάνης ποσού 6.899,97 ευρώ. Από το ταμείο του Δήμου αναφέρεται ότι έγινε πληρωμή τιμολογίου (Νο 3/2006) ποσού 6.899,97ευρώ, το οποίο αναφέρεται στην κατασκευή της παιδικής χαράς του Δ.Δ. Παραδείσου του Δήμου Μεγαλόπολης, πλην όμως οι εργασίες αυτές δεν έχουν εκτελεστεί μέχρι τις 30-10-2009.

Στην έκθεση του ορκωτού λογιστή, επί των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης του 2006 του Δήμου Μεγαλόπολης, στη σελίδα 13, μεταξύ άλλων αναφέρεται «…ορισμένα κτίρια κατά την απογραφή αποτιμήθηκαν με λανθασμένες αξίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αποτίμηση του πρώην γηροκομείου το οποίο αποτιμήθηκε ως κτίριο 29.456,74 τ.μ. αξίας 3.727.353,19 ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει ένα ερείπωμα γηροκομείου περίπου 200 τ.μ. μηδαμινής αξίας

……………………………………………………………………………………………………………………………………….
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και σοβαρά…
Είναι αλήθεια η όχι όλα αυτά?
Άν είναι αλήθεια τότε…..
Ποιός δημοτικός σύμβουλος και ποιός δήμαρχος έχει υπογράψει-παραλάβει-πληρώσει ανύπαρκτα έργα?  Πρέπει όποιος το έχει κάνει να βγεί και να μας εξηγήσει τι έχει γίνει και γιατί?
Ποιός έχει κάνει την εκτίμηση για το γηροκομείο το οποίο όλοι γνωρίζουμε και το μέγεθος του αλλά και την αξία του …. και ποιός δημοτικός μας άρχοντας έκανε δεκτή αυτή την εκτίμηση με ελαφριά την καρδία και για ποιόν λόγο?
Και το πιο περίεργο από όλα που πρέπει να μάθουμε όλοι οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης είναι γιατί να μπεί στον κόπο ο τότε δήμαρχος και οι σύμβουλοι του να δεχτούν ( η να ζητήσουν ίσως) αυτή την αποτίμηση για το γηροκομείο ,  η οποία είναι τόσο μεγάλη??
Χρειαζόταν σε κάτι? Μήπως έπαιξε ρόλο σε άλλα θέματα η οικονομικά στοιχεία του δήμου?
θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τις απαντήσεις και τα σχόλια τόσο από την πλευρά των αιρετών μας αρχόντων που μας έχουν συνηθίσει στην πολυλογία τους αλλά θα περιμένουμε να δούμε και πως θα ασχοληθούν με το συγκεκριμένο ζήτημα και τις όλες τις σκοτεινές προεκτάσεις του τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης και του νομού μας , τα οποία πάντα ήταν ανεξάρτητα και αδέσμευτα , ήταν πάντα ακέραια και μοναδικό τους μέλημα πρέπει να είναι απλά και μόνο η σωστή και σε βάθος ενημέρωση!
Ας ελπίζουμε οτι από αύριο θα ενημερωθούμε σε βάθος όλοι μας !!

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
794ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ