Για ακόμη μια χρονιά εγκαταστάθηκαν στην Μεγαλόπολη δίπλα στην 4 μονάδα της ΔΕΗ οι νοικιασμένες ντηζελογεννήτριες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την στήριξη του νότιου συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.
Οι μονάδες αυτές έχουν την δυνατότητα να παράγουν 60 MW και από σήμερα είναι σε πλήρη διαθεσιμότητα.
Σήμερα μπήκε και σε λειτουργία η μονάδα 2 στην Μεγαλόπολη , μια και η άνοδος της θερμοκρασίας ανεβάζει στα ύψη την κατανάλωση ρεύματος και το νότιο σύστημα χρειάζετε ενίσχυση.
Οι ντηζελογεννήτριες για ακόμη μια χρονιά θα πληρώνονται από τους καταναλωτές χωρίς να δουλεύουν και όλα αυτά γιατί για ακόμα μια χρονιά δεν έχουν κατασκευαστεί νέες μονάδες . Επίσης όταν λειτουργήσουν οι μικρές αυτές μονάδες θα μολύνουν πάρα πολύ το περιβάλλον λόγω του καυσίμου που χρησιμοποιούν…αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν αντιδράσεις ούτε από αυτοδιοικητικούς άρχοντες ,ούτε από συνδικαλιστές, ούτε από κυνηγούς αλλά ούτε από ευαισθητοπιοιμένους πολίτες !!!
Όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια που χρησιμοποιούνται στην περιοχή μας και κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ να δεί τι ζημιά προκαλούν!!
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!!