Και πάλι τα σκουπίδια στο προσκήνιο – Θα συζητηθούν σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγαλόπολης.

0
145

Το μείζον θέμα των σκουπιδιών, του διαγωνισμού για την διαχείριση και η κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας στην περιοχή μας απασχόλησε ακόμη μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης, που έγινε χθες Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.

Κατά την διαδικασία της ενημέρωσης στην αρχή του συμβουλίου τέθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. σε μορφή ενημέρωσης Η αίτηση κατοίκων από την Παλαιόχουνη για συμπαράσταση του Δήμου στον δικαστικό αγώνα που ξεκινάει αλλά και την κατάθεση ξεχωριστής ένστασης και από την Μεγαλόπολη .

Με τις χρονικές προθεσμίες να τρέχουν η αντιπροσωπεία των κατοίκων της Παλαιόχουνης ζήτησε να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και την ίδια άποψη – πρόταση έκανε και ο Παναγιώτης Μπούρας αλλά και ο Γιάννης Γεωργακόπουλος. Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος στην αρχική του ενημέρωση είχε δηλώσει ότι θα φέρει το θέμα άμεσα για συζήτηση στο Συμβούλιο και έτσι τελικά συμφωνήθηκε να γίνει ειδική συνεδρίαση την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου. Βέβαια λόγω της σοβαρότητας του θέματος δεν αποκλείεται να γίνει και νωρίτερα.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here