ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚαι πάλι κόντρα ανάμεσα σε ΛΥΚΑΙΑ και ΑΡΚΑΔΙΚΟ με αφορμή ανάρτηση στο...

Και πάλι κόντρα ανάμεσα σε ΛΥΚΑΙΑ και ΑΡΚΑΔΙΚΟ με αφορμή ανάρτηση στο Facebook

Για ακόμη μια φορά δημιουργείται ένταση ανάμεσα στις ομάδες Βόλεϋ των Λυκαίων Μεγαλόπολης και του Αρκαδικού. Αφορμή αυτή την φορά μια δημοσίευση του παράγοντα της ομάδας της Τρίπολης Γιώργου Χρονόπουλου στον λογαριασμό του στο Facebook.

Συγκεκριμένα ο παράγοντας του Αρκαδικού έγραψε – όπως δημοσίευσε το arcadiaportal.gr

Ντροπή Τυχαία μάθαμε σήμερα ότι το αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας στην Μεγαλόπολη με τα Λύκαια δεν θα γίνει λόγω αγώνων άρσης βαρών που θα γίνουν όμως σήμερα 14/2/2015 και όχι αύριο που είναι το παιχνίδι.Πριν 3 χρόνια μας έστειλαν παράγοντες τις ΕΣΠΕΠ να παίξουμε τρίτο σερί παιχνίδι εκτός έδρας(στη Ζάκυνθο) στα μπαράζ για την β΄εθνική γιατί στο κλειστό της Τρίπολης γίνονταν αγώνες πάλης . Όταν είπαμε να μετατεθεί το παιχνίδι ο παράγοντας μας έβρισε και μας έκλεισε το τηλέφωνο. Αφού δημοσιοποιήσαμε το γεγονός τότε μετατέθηκαν όλοι οι αγώνες. Πριν 4 αγωνιστικές αναβλήθηκε το παιχνίδι των Λυκαίων στην Πάτρα με την ΠαναχαΙκή λόγω λέει τριών κρουσμάτων μηνιγγίτιδας(επίσημα καμιά ανακοίνωση) η οποία μετά από μια εβδομάδα τους πέρασε και έπαιξαν όλες κανονικά..Συμπέρασμα παίζουν όποτε θέλουν και βάζουν μέσα όποια θέλουν . Γιατί στο site της ΕΣΠΕΠ δεν βγάζουν καμία ανακοίνωση αναβολής ? Τι την έχουν την σελίδα? Ανακοίνωση για αναβολή αγωνιστικής λόγω εκλογών έβγαλαν, για τις άλλες αναβολές που αφορούν τα Λύκαια γιατί δεν έβγαλαν? Πιστεύω ότι όλοι οι Μεγαλοπολίτες με την ένδοξη ιστορία του τόπου τους είναι άνθρωποι περήφανοι και τους αρέσει όταν κερδίζουν ή όταν χάνουν να κερδίζουν και να χάνουν με αξιοπρέπεια. Δεν τους αντιπροσωπεύουν ενέργειες παράνομες . Πρέπει να διαφυλάξουν το κύρος της ομάδας και της πόλης τους και να απομονώσουν αυτούς που τους εκθέτουν.

xronopoulos-arkadikos1

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης δημοσιεύει σήμερα την  απάντηση της ομάδας του Γ.Σ. ΛΥΚΑΙΑ , στο παραπάνω δημοσίευμα :
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Αρκαδικού (Χρονόπουλος) για τον μεταξύ μας αγώνα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτή η ανακοίνωση έχει συνταχθεί από την διοίκηση της Ιστορικής Ομάδας την οποία σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε, αλλά πιθανόν από κάποιο παράκεντρο και παραμάγαζο που θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις .
Όλη αυτή η ανακοίνωση το μόνο σκοπό που έχει είναι να δημιουργήσει εντυπώσεις και να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερική κατανάλωση .
Δεν μπορεί να εξηγηθεί με λογική αλλιώς .
Όλα αυτά που γράφτηκαν στο Facebook από τον κ. Χρονόπουλο είναι ψέματα και αγγίζουν τα όρια της φαντασίας , δείχνουν ότι ο κύριος αυτός προσπαθεί να πάρει κάποια Like παραπάνω, και όχι να ασχοληθεί με την ομάδα του, αντίθετα βλέπει φαντάσματα στις ομάδες άλλων και δεν ακούει αυτά που του φωνάζουν από παντού π.χ. ΟΡΤV από τον Αθλητικό δικαστή που μιλάει για μια ομάδα από Γιαγιάδες και Μαμάδες .( https://www.youtube.com/watch?v=cCZOeJCktlA&feature=youtu.be )

Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ κ. Χρονόπουλε είναι εκπρόσωπος όλης της Αρκαδίας και δεν έχεις το δικαίωμα εσύ να λες ότι θες, χωρίς να παρουσιάζεις εσκεμμένα τα επίσημα έγγραφα που σας έχουν ενημερώσει, και άσε τις θεωρίες περί συνωμοσίας για άλλους. Όσο για την αναβολή του αγώνα ο Αρκαδικός γνωρίζει πολύ καλά και έχει ενημερωθεί , ότι δε την ζήτησαν τα ΛΥΚΑΙΑ αλλά ο Δήμος Μεγαλόπολης ενημέρωσε την ΕΣΠΕΠ ότι δε μπορεί να διαθέσει το στάδιο .Όσο για τους Μεγαλοπολίτες είναι όλα αυτά που λέτε αλλά δε ξέρω αν εσύ είσαι άξιος να τους πιάνεις στο στόμα σου λόγω τις συμπεριφορά σου στο πρώτο παιχνίδι .
Ψάξτε λοιπόν να βρείτε την αίτια στην ομάδα σας και μην κατασκευάζεται ιστοριούλες. Και αφήστε ήσυχη την ομάδα των ΛΥΚΑΙΩΝ που είναι συσπειρωμένη να ακολουθήσει το δρόμο της .

Για τον Γ.Σ.Μ ΛΥΚΑΙΑ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης δημοσιεύει σήμερα και τα 2 σχετικά έγγραφα , το πρώτο είναι του Δήμου Μεγαλόπολης που ενημερώνει ότι δεν μπορούν να γίνουν αγώνες στο κλειστό στάδιο και το δεύτερο είναι της ΕΣΠΕΠ που ενημερώνει τις ομάδες για την αναβολή των αγώνων.

Από τα έγγραφα είναι προφανές ότι η ομάδα του Αρκαδικού έχει ενημερωθεί από την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου για την αναβολή του αγώνα. Επίσης είναι γνωστό σε όλους ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε υπήρχε η μεγάλη διοργάνωση της  Άρσης Βαρών στην Μεγαλόπολη.

Έτσι δημιουργούνται μεγάλα ερωτηματικά για τα όσα έγραψε ο Γιώργος Χρονόπουλος . Δυο  πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. α) Η ομάδα του Αρκαδικού να μην είχε ενημερώσει τον κ. Χρονόπουλο για την αναβολή και σωστά έγραψε όσα έγραψε. β) Η ομάδα να είχε ενημερώσει αλλά αυτός για δικούς του λόγους γράφει ότι θέλει.

Αναρωτιόμαστε ποια είναι τελικά η σχέση του παράγοντα με την ομάδα του Αρκαδικού και αν η επίσημη ομάδα συμφωνεί η όχι , αν καλύπτει η όχι τα όσα λέει ο κ Χρονόπουλος. Θα πρέπει να μας απαντήσει το Δ.Σ. του Αρκαδικού στα παραπάνω ερωτήματα και να πάρει άμεσα θέση γιατί έχουν δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα στις σχέσεις των 2 ομάδων και έχουν πολλές εκατέρωθεν καταγγελίες που δυναμιτίζουν το κλίμα και δεν προσφέρουν στις ιδέες του Αθλητισμού και της Άμιλλας.

Image1 Image2

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταρχήν απορώ με την μακροσκελή ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ των Λυκαίων σε σχέση με μια προσωπική μου ανάρτηση στο faceboοκ (δεν είναι ανακοίνωση του Αρκαδικού) η οποία δεν θίγει ούτε αφορά την ομάδα των Λυκαίων αφού αναφέρομαι σε διαφορετική αντιμετώπιση που είχαμε εμείς σε ίδια περίπτωση πριν 3 χρόνια. Εκεί που θα έπρεπε να απαντήσουν με εκτενείς ανακοινώσεις τηρούν σιγή ιχθύος. Δεν πρόκειται να απαντήσω στα υβριστικά σχόλια αυτός όμως που θίχτηκε ας μας απαντήσει ποια είναι τα ψέματα και τα φαντάσματα που αναφέρει. Τα ειρωνικά σχόλια για γιαγιάδες και προγιαγιάδες δεν μας αγγίζουν αφού έχουμε δηλώσει οι ίδιοι από μόνοι μας σε ραδιοφωνικές εκπομπές ότι προσπαθούμε να υπάρχει το βόλεϊ στην Τρίπολη για να έρθουν μικρά παιδιά και να ξαναδραστηριοποιήσουμε την ομάδα. Θεωρούμε άλλωστε ότι το ίδιο κάνει και η ομάδα των Λυκαίων που έχει και αυτή κάποιες μεγάλες παίκτριες και κάποιες μαμάδες. Προς τι λοιπόν το μίσος και οι ανέντιμες προσβολές; Κάποιοι; Κάποιος; έχει χάσει τον έλεγχό του!
    ΥΣ:Η μη έγκαιρη ενημέρωση της ομάδας του Αρκαδικού για την αναβολή του παιχνιδιού στις 15/02/15 που παραλίγο να δημιουργήσει έξοδα και ταλαιπωρία χωρίς λόγο, οφείλεται σε εντολές που δόθηκαν τώρα ώστε να σταματήσουν να πηγαίνουν τα e mail στο προσωπικό e mail της προπονήτριας και να πηγαίνουν μόνο στο πρόεδρο ο οποίος, ήξερε ότι μέχρι σήμερα τα λάμβανε και η προπονήτρια. Επομένως αμφότεροι δεν γνώριζαν για αυτή την αλλαγή . Η επόμενη κίνηση για να σιωπήσουμε θα είναι η φάλαγγα; Είδωμεν…….

    Γεώργιος Χρονόπουλος

  2. Απο τα δυο έγγραφα διαπιστώνουμε ότι Δάρρας (προπονητής Λυκαίων που υπογράφει το χαρτί του Δήμου)κερνάει και Χλιός (παράγοντας Λυκαίων και ΕΣΠΕΠ) πίνει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,763ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,329ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ