Και πάλι ένταση για τις απευθείας αναθέσεις και τις πληρωμές δικηγόρων στον Δήμο Μεγαλόπολης.

0
187

Για ακόμη μια φορά στο Δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης είχαμε μεγάλη ένταση. Συγκεκριμένα χθες Τετάρτη 29 Απριλίου και κατά την διάρκεια της συζήτησης προέκυψε πολύ μεγάλη ένταση , κυρίως ανάμεσα στους δημ. συμβούλους κ. Τσιριγώτη και Γεωργακόπουλο αλλά και του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλου.

Η κυρίως αφορμή για την ένταση και πάλι όπως σε προηγούμενο συμβούλιο , ήταν οι δηλώσεις του κ. Γεωργακόπουλου σε συνεντεύξεις του στις οποίες κατηγορούσε την τωρινή δημοτική αρχή για τις επιλογές που κάνει στους δικηγόρους που καλούνται να εκπροσωπήσουν τον Δήμο αλλά και στις απευθείας αναθέσεις που έχει κάνει από τον Σεπτέμβριο.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος απάντησε σε ερώτημα που του είχε τεθεί στο προηγούμενο συμβούλιο από τον Ιωάννη Γεωργακόπουλο.

Στην κόντρα ενεπλάκη και ο Παναγιώτης Μπούρας ο οποίος κατηγόρησε την νέα Δημοτική αρχή ότι κάποιοι δικηγόροι που πήραν έργα , έχουν αναλάβει και υποθέσεις προσωπικές κάποιων συμβούλων για να του απαντήσει ο Σπύρος Τσιριγώτης ότι αυτό το είχε κάνει η παράταξη η δική του και ανέφερε μάλιστα και συγκεκριμένο όνομα δικηγόρου.

δείτε το σχετικό βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης….

 

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here