Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας: Οι δηλώσεις του κ. Γιαννακούρα, έρχονται σε αντίθεση με τις προσδοκίες του κόσμου της κεντροαριστεράς

0
129

Με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το «Κίνημα Αλλαγής» Αρκαδίας εκφράζει τη θέση του για την απόφαση του κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα να είναι εκ νέου υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη και την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η θέση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σταθερή και ξεκάθαρη. Οι δηλώσεις του κ. Γιαννακούρα, έρχονται σε αντίθεση με τις προσδοκίες του κόσμου της κεντροαριστεράς για αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η στάση του κ. Γιαννακούρα δεν εκφράζει τη βούληση του κινήματός για αυτόνομη πορεία μας, γι’ αυτό και την καταδικάζουμε.Οι διαδικασίες υποστήριξης υποψηφίου περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα ολοκληρωθούν την 7-11-2018. Τα μέλη του κινήματος και ίδιαίτερα τα κεντρικά στελέχη οφείλουν να υποστηρίξουν τον υποψήφιο που θα στηρίξει το ΚΙΝΗΜΑ. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αντίπαλο ψηφοδέλτιο και να παραμένουν μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here