ΑρχικήΑΡΘΡΑΚέντρο «Nοείν και Λέγειν»: Λειτουργούν τμήματα καθημερινής μελέτης για μαθητές Δημοτικού και...

Κέντρο «Nοείν και Λέγειν»: Λειτουργούν τμήματα καθημερινής μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Το Κέντρο «Nοείν και Λέγειν»  έχει ως στόχο να προσφέρει όλη την απαραίτητη υποστήριξη στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων,  με τη συνδρομή κατάλληλα καταρτισμένου διδακτικού προσωπικού. Στόχος του καθημερινού προγράμματος μελέτης, είναι η αποδοτική καθημερινή προετοιμασία όλων των μαθημάτων της επόμενης μέρας, η κάλυψη τυχόν μαθησιακών κενών και η ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων  για τους μαθητές μας. Το πρόγραμμα μελέτης, αφορά μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Οι μαθητές προσέρχονται καθημερινά στο χώρο μας μαζί με τα σχολικά τους βιβλία και τετράδια, ακολουθούν μια ώρα πρόγραμμα μελέτης προετοιμάζοντας όλα τα μαθήματα του σχολείου, κάνοντας την κατανόηση της διδακτέας ύλης του σχολείου μια εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία. Επιπλέον, γίνεται προετοιμασία των επαναληπτικών  διαγωνισμάτων για τους μαθητές του δημοτικού, καθώς και των τελικών εξετάσεων για τους μαθητές Γυμνασίου.

Τα παιδιά μαθαίνουν να οργανώνουν τη μελέτη τους, να βελτιώνουν τον τρόπο που διαβάζουν, να διαχειρίζονται το χρόνο τους, να μελετούν σε ένα σύγχρονο και ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον και να θέτουν από νωρίς τις βάσεις για το ακαδημαϊκό τους μέλλον.

Οι γονείς ενημερώνονται για τις μαθησιακές ιδιαιτερότητες του παιδιού τους, συμβάλλοντας καταλυτικά στην εξέλιξη τους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αξιολόγησης των μαθητών, εφόσον βέβαια κριθεί απαραίτητο από Λογοθεραπευτή, Ειδικό  Παιδαγωγό και Ψυχολόγο.

Το Κέντρο «Nοείν και Λέγειν»  παρέχει ερεθίσματα, κινητοποιεί  το ενδιαφέρον, αναπτύσσει την αυτοεκτίμηση των παιδιών, βοηθά στη διαμόρφωση ενός κατάλληλα εξειδικευμένου προγράμματος προσαρμοσμένο  στις ανάγκες και τις δεξιότητες του κάθε παιδιού, καλύπτει μαθησιακά ελλείμματα προηγουμένων τάξεων και καλλιεργεί ένα πνεύμα αποδοχής και συνεργασίας.

Σας περιμένουμε για ένα δοκιμαστικό μάθημα για να μας γνωρίσετε από κοντά. Θα μας βρείτε στη διεύθυνση Π. κεφάλα και Παπαφλέσσα 66

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6977611606, 2791027566

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ