Κάλεσμα στήριξης & συμπόρευσης με Ν.Δ. από τον Χρήστο Κουμουνδούρο

0
494

ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΔ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΔ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΜΕΛΟΣ Τ.Ο. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΝΔ

ΚΆΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ

Φίλες και Φίλοι Αρκάδες

Ενώνω τη φωνή μου με όλα τα παλιά και νεότερα στελέχη της ΝΔ για στήριξη και υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Το κάλεσμα αυτό το απευθύνω σε όλους αδιακρίτως

πολιτικών τοποθετήσεων, γιατί η πολιτική συγκυρία επιβάλλει την ισχυρή διακυβέρνηση της χώρας από την μεγάλη πατριωτική φιλελεύθερη παράταξη της ΝΔ που εγγυάται Ισχυρή Ανάπτυξη και Αυτοδύναμη Ελλάδα. Το τρίπτυχο της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ συνοψίζεται σε τρεις άξονες:

  1. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΙ – ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  2. ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, και
  3. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ας διασφαλίσουμε το εύρος της διαφαινόμενης νίκης της ΝΔ με την αθρόα συμμετοχή μας στις εκλογές και την ψήφο μας που είναι το μεγαλύτερο δημοκρατικό δικαίωμα και υποχρέωση. Οι επερχόμενες εκλογές να είναι όχι του καναπέ αλλά του μυαλού και της ευθύνης του καθενός μας. Στην κάψα του Καλοκαιριού, να ασκήσουμε πρώτα το εκλογικό μας δικαίωμα και πάμε για μπάνιο μετά! Οι ετεροδημότες να προγραμματίσουν και να συνδυάσουν τις διακοπές τους στην Αρκαδία με τις εκλογές. Όχι στην επανάπαυση, στον εφησυχασμό, στην αδράνεια, στην αλαζονεία, αν θέλουμε – που το θέλουμε – να αποτρέψουμε την ακυβερνησία. Αυτοδυναμία της ΝΔ είναι ο στόχος, με ευρύτερες κοινωνικές και κοινοβουλευτικές συναινέσεις, όπως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνει.

Η ΝΔ μπορεί και πρέπει να επαυξήσει τις δυνάμεις πολύ πιο πάνω από το 33,12% που πήρε πανελλαδικά στις ευρωεκλογές. Στην Αρκαδία ισχύει το ίδιο, πολύ δε περισσότερο διότι είναι εφικτό να κερδίσει και δεύτερη βουλευτική έδρα. Το 35,81% της Αρκαδίας είναι μεν πάνω από το ποσοστό της Επικράτειας της ΝΔ, δεν επαρκεί όμως για δεύτερη έδρα, απαιτείται ποσοστό της τάξης του 42%.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα ισχυρά σημεία που θα στηρίξουν τον προαναφερόμενο εκλογικό στόχο;

  • Τα εκλογικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών εκλογών που οδήγησαν σε περιφανή νίκη  της ΝΔ  που εμπέδωσαν την βεβαιότητα ότι και στις Εθνικές Εκλογές η ΝΔ θα νικήσει – μεγάλη, άνω του 70% η  παράσταση νίκης σε όλες τις δημοσκοπήσεις.
  • Η απόλυτη δικαίωση της στρατηγικής και των επιλογών του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, που κατάφερε στην τριετία της προεδρίας του να ενώσει το Κόμμα και να το οδηγεί από νίκη σε νίκη, καλώντας για κλίμα εθνικής ομοψυχίας ενάντια στα συνθήματα διχασμού.
  • Το κοστολογημένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα της ΝΔ που έχει σχεδιαστεί από άξια στελέχη και άξιους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το πρόγραμμα αυτό έχει εκτυπωθεί σε ευσύνοπτο και καλαίσθητο φυλλάδιο, το οποίο πρέπει να μοιρασθεί σε κάθε γωνιά της χώρας και της Αρκαδίας.
  • Τα κατά 72% ανανεωμένα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε όλη την Επικράτεια με τη συμμετοχή κατά 10% υποψηφίων από το Μητρώο Στελεχών και κατά 33% υποψηφίων κάτω των 45 ετών. Στην Αρκαδία έχουμε τέσσερις νέες υποψηφιότητες. Πολύ αξιολογούν ότι  λείπουν  προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ που συμμετείχαν στο παρελθόν στις εκλογές, ή, ότι θα μπορούσαν να επιλεγούν στη θέση των υποψηφίων άλλα άτομα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένας δεν είναι αναντικατάστατος, η ανανέωση και η δοκιμασία νέων προσώπων είναι μονόδρομος για το μέλλον της ΝΔ. Θέλουμε Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους που να αγαπούν την Αρκαδία, να είναι δραστήριοι, εργατικοί,ενήμεροι των τοπικών προβλημάτων, να ακούν και να σέβονται τους πολίτες, και να μην τάζουν κάθε λογής ρουσφέτια. Ας δούμε λοιπόν ο καθένας μας ποιοι είναι οι υποψήφιοι, τα προσόντα και τις προτάσεις τους, ποιο το ιστορικό τους και είμαι σίγουρος ότι θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν αξιόλογες επιλογές.
  • Ο εθελοντισμός των μελών του Κόμματος στην κρίσιμη προεκλογική περίοδο μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Να ενισχύσουμε την προώθηση και προβολή του προγράμματος της ΝΔ και να πλαισιώσουμε με κάθε τρόπο την εκλογική διαδικασία. Πρώτος θέτω στη διάθεση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας και της Τ.Ο. Μεγαλόπολης τον εαυτό μου σε ότι κριθεί ότι μπορεί να προσφέρω πρακτικά, όπως, π.χ. , να είμαι ξανά Εκλογικός Αντιπρόσωπος της ΝΔ.
  • Το κλίμα ενότητας είναι πλέον κυρίαρχο στην Αρκαδία μετά την ολοκλήρωση των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών που ενδέχεται να υστερούσε εξαιτίας του βαθμού  κομματικής ή όχι ελευθερίας επιλογής στις προαναφερόμενες εκλογές.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here