Κάλεσμα σε συλλόγους για ημερίδα για το Αρχαίο Θέατρο και την διαχείριση απορριμμάτων στην Μεγαλόπολη

0
171

Το Σάββατο 04 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ανθοχωρίου, πραγματοποιήθηκε άτυπη συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Μεγαλόπολης.

Η συνάντηση τελούσε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Ανθοχωριτών “Ο Άγ. Γεώργιος” και συμμετείχαν αρκετοί εκπρόσωποι αντίστοιχων φορέων.

Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η κατάσταση και τελικά η τύχη του Αρχαίου Θεάτρου, ενώ στην συνάντηση ετέθησαν και άλλα σημαντικά θέματα όπως αυτό της διαχείρησης των σκουπιδιών καθώς και η διασύνδεση των παραπάνω μέσω της χρήσης του λιγνητόσημου.
Έπειτα από έναν εποικοδομητικό διάλογο συμφωνήθηκε:
α) να πραγματοποιηθεί η 1η Ημερίδα Πολιτισμού των Πολιτιστικών-Εξωραϊστικών Συλλόγων του Δήμου Μεγαλόπολης το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 15:00 στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης (σινεμά).
β) να τεθούν στη συνάντηση ως κύρια θέματα διαλόγου αυτά της πρώτης, δηλαδή το Αρχαίο Θέατρο και η διαχείρηση των σκουπιδιών,
γ) να αποφασίσουμε από κοινού για την συνέχεια αυτής της πρωτοβουλίας, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός κινήσεων.
Ως εκ τούτου καλούμε τους εκπροσώπους όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Μεγαλόπολης με έδρα είτε στην Αθήνα είτε στις τοπικές κοινότητες που αναφέρονται, να παρευρεθούν στην εν λόγω συνάντηση με τη δυνατότερη παρουσία όλων μας, για τη μέγιστη συσπείρωση.

Για περισσότερες διευκρινήσεις – πληροφορίες καλέστε στα 6972462170 / 2102015948 (Παγιώτας Παναγιώτης).

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here