Θετικό πρόσημο από τη συνάντηση των τριτέκνων με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας (video)

0
203

Τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο συνάντησαν εκπρόσωποι των συλλόγων τρίτεκνων οικογενειών Μεγαλόπολης και Τρίπολης την Τρίτη 14 Ιανουαρίου.

Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε για την απόλυτη στήριξη της περιφέρειας στη Μεγαλόπολη και στην Αρκαδία η οποία έχει πολλά προβλήματα, επισημαίνοντας ότι ειδικά για τη Μεγαλόπολη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι  κάνοντας προσπάθειες να συντάξουν το σχέδιο ανάπτυξης για να υποστεί το σοκ στη μεταλιγνιική εποχή.

Είμαστε δίπλα στους τριτέκνους και θέλουμε τη βοήθειά σας για να διαπιστώνουμε τα προβλήματα

Ο κ. Λαμπρόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η περιφέρεια θα βρίσκεται στον πλευρό των τριτέκνων και θα ενεργοποιήσουν όλες τις υπηρεσίες της περιφέρειας προς το καλό των τριτέκνων.

Ο εκπρόσωπος συλλόγου τριτέκνων Μεγαλόπολης «Ο Αρκάς», κ. Αποστολόπουλος Νίκος είπε ότι η συνάντηση έγινε σε ένα πολύ θετικό κλίμα, λαμβάνοντας τις διαβεβαιώσεις του κ. Λαμπρόπουλου για στήριξη των οικογενειών στην επαρχία.

Το τέλος της λιγνιτική εποχής και το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ φάνηκε στα δημοτικά σχολεία, στα οποία υπήρξε μείωση των μαθητών.

Τέλος, η κυρία Κατερίνα Μητσιοπούλου, γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Τρίπολης, χαρακτήρισε πολύ καλή τη συνάντηση και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here