Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 9η του μήνα Μαρτίου του έτους 2011 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή πίστωσης ποσού 1.200,00 € στα πλαίσια υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑ.Ε.Δ.) για τη λειτουργία Γραφείου Ανταποκριτή στο Δήμο Μεγαλόπολης για το διάστημα 01.09.2009 έως 31.08.2010.

2. Διάθεση πίστωσης για τη διοργάνωση εκδήλωσης εθνικής εορτής 25ης Μαρτίου.

3. Έγκριση του Απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης,

4. Επιβολή τέλους ύδρευσης, δικαιώματος σύνδεσης, αντικατάστασης και επισκευής παροχών του Δήμου Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2011.

5. Επιβολή τέλους αποχέτευσης, δικαιώματος σύνδεσης και χρήσης αποφρακτικού μηχανήματος για το οικ. έτος 2011.

6. Επιβολή τέλους καθαριότητας & φωτισμού για το οικ. έτος 2011.

7. Επιβολή Φόρου Ηλεκτροδοτουμένων χώρων (στεγασμένων ή μη) για το οικ. έτος 2011.

8. Επιβολή τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2011.

9. Επιβολή τέλους δικαιώματος ταφής & σύστασης οικογενειακού τάφου για το οικ. έτος 2011.

10. Επιβολή τέλους παραχώρησης χώρου των εμποροπανηγύρεων Αγ. Κων/νου & Ελένης Δ.Κ. Μεγαλόπολης και Αγίας Θεοδώρας Τ.Κ. Βάστα για το οικ. έτος 2011.

11. Επιβολή ειδικού τέλους σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 14 του άρθρου 25 του Ν. 1828/89 σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε. για το οικ. έτος 2011.

12. Καθορισμός ενιαίου συντελεστή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2011 και εφεξής.

13. Σύσταση Δικτύου, υπό τη μορφή αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία «Δίκτυο Δήμων Περιοχών Παραγωγής Λιγνιτικής Ενέργειας».

14. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε) του έργου «Εργασίες αναβάθμισης των χώρων υγιεινής του Γυμνασίου και Λυκείου Μεγαλόπολης καθώς και αναβάθμιση των χώρων που στεγάζεται το ΕΠΑ.Λ. Μεγαλόπολης Ν. Αρκαδίας».

15. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Οδοποιία Τ.Δ. Μεγαλόπολης».

16. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Μεγαλόπολης για την παραλαβή και εξόφληση των επιταγών έργων ΕΑΠ από τη ΔΕΗ Α.Ε.

17. Περί συμμετοχής του Δήμου Μεγαλόπολης στην Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΣΥΝΟΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ».

18. Έγκριση μετατόπισης τμήματος κοινοτικού δρόμου για την κατασκευή του ΚΥΤ Μεγαλόπολης στην Τ.Κ. Κάτω Καρυών.

19. Περί έγκρισης ή μη Προγραμματικής Σύμβασης για τη συνέχιση του Προγράμματος
«Βοήθεια στο σπίτι» Δήμου Γορτυνίας.

20. Αίτηση του κ. Καραγιάννη Παναγιώτη του Κωνσταντίνου περί μετατόπισης του περιπτέρου, επί των οδών Ανδριοπούλου και Λ. Ζέρβα, στο Ο.Τ. 42Α του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου πόλης Μεγαλόπολης στην πλατεία Πολυβίου (Λαΐκής Αγοράς» Μεγαλόπολης.

21. Καθορισμός θέσης – Χορήγηση άδειας άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων στην Αγία Θεοδώρα Τ.Κ. Βάστα Δήμου Μεγαλόπολης.

22. Καθορισμός θέσης άσκησης υπαίθριου εμπορίου -Χορήγηση άδειας λειτουργίας καντίνας σε ιδιωτικό χώρο στον Οικισμό Πετροβούνι Τ.Κ. Ίσαρη Δήμου Μεγαλόπολης.

23. Αίτηση του κ. Δημητρίου Αλεξάκη Αθανασίου για προσκύρωση τμήματος καταργούμενης οδού από το εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο πόλης Μεγαλόπολης, στο Ο.Τ. 40, στην όμορη ιδιοκτησία του.

24. Αίτηση των κ.κ. Νικολάου Γιαννακόπουλου και Γεωργίας Φραγκόγιαννη για προσκύρωση καταργούμενης αγροτικής οδού από το εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο πόλης Μεγαλόπολης, στο Ο.Τ, 290, στην όμορη ιδιοκτησία τους.

25. Αίτηση του κ. Μπάζιου Γεωργίου του Δημητρίου για αποδέσμευση οικοπέδου ιδιοκτησίας του, στο Ο.Τ. 363, του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου πόλης Μεγαλόπολης.

26. Ορισμός εκπροσώπου για την ανασυγκρότηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής για τον έλεγχο Σταυλισμού και Επιχειρήσεων επεξεργασίας ζωικών προϊόντων .

27. Κοπή δένδρου (πεύκο) στον περιβάλλοντα χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης.

28. Παραχώρηση αίθουσας για τη διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης αιρετών Συμβούλων του
Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,834ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια