ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!

Δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια του Δήμου Μεγαλόπολης η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου για την αλλαγή σκοπού μια δωρεάς της τράπεζας EUROBANK.

Συγκεκριμένα με την αρίθμ. 4/2009 απόφαση Δημαρχιακής Επιτροπής του πρώην Δήμου Φαλαισίας είχε αποφασιστεί η αποδοχή της δωρεάς συνολικού ποσού 80.00,00 € από την ΄΄Τράπεζα EFG EUROBANK ERGASIAS ΑΕ΄΄ και το ΄΄Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση΄΄, στα πλαίσια υλοποίησης του από κοινού προγράμματος για την ανακούφιση των πυρόπληκτων οικογενειών και την ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, με σκοπό την εκτέλεση της προμήθειας ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (ηλεκτρογεννητριών), ύστερα από το αριθμ. 3472/18-06-2008 έγγραφο – αίτημα οικονομικής ενίσχυσης του πρώην Δήμου Φαλαισίας, για την εγκατάστασή τους στα βασικά αντλιοστάσια του Δήμου και ειδικότερα στις γεωτρήσεις Βρυορέματος, Σκορτσινού και Καμάρας.

Το παραπάνω έργο όμως καλύφθηκε από άλλα ποσά του δήμου Φαλαισίας και έτσι το ποσό των 80.000 ευρώ είναι ακόμα στον λογαριασμό που είχε κατατεθεί.

Η οικονομική επιτροπή αλλά και το δημοτικό συμβούλιο της Μεγαλόπολης, έχουν πάρει απόφαση να αλλάξει ο σκοπός και να γίνει η διάθεσή του για την προμήθεια και τοποθέτηση Αυτόματων Συστημάτων Χλωρίωσης και την παρακολούθηση Απολύμανσης Νερού Ανθρώπινης Κατανάλωσης στα εγκατεστημένα συστήματα χλωρίωσης, στις διάφορες Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας του Δήμου Μεγαλόπολης.

Μέχρι εδώ όλα καλά… έλα όμως που τον Αύγουστο που μας πέρασε έγινε μέγα θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για “ύποπτες”  κινήσεις του πρώην δημάρχου  Φαλαισίας, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι κακώς είχε κρατήσει ανοιχτούς λογαριασμούς πυροπλήκτων , μια και  απόφαση της περιφέρειας το απαγόρευε αυτό.  Σύμφωνα με τα λεγόμενα δημοτικών συμβούλων τότε είχε βγεί μια απόφαση να κλείσουν όλοι οι λογαριασμοί με τις δωρεές για τους πυρόπληκτους και τα χρήματα να μπούν όλα στο ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ!.

Η συμπολίτευση του Δήμου Μεγαλόπολης από τον περασμένο Απρίλιο με εντολή δημάρχου ζήτησε και πήρε τα στοιχεία από  έναν άλλον λογαριασμό που υπήρχε στην Εθνική Τράπεζα  και μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο τότε, παρουσιάστηκε και ολόκληρη η κίνηση του. Ο κ.Φουσέκης είχε δηλώσει  ότι εν γνώσει του δεν έκλεισε τον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας για να μην χαθούν τα λεφτά και ο κ.Τσιριγώτης είχε εκπλήξει τους πάντες λέγοντας ότι η δήμος Μεγαλόπολης έχει παρόμοιου λογαριασμό, με αυτόν που κατηγορεί τον κ.Φουσέκη!

Ο λογαριασμός που αναφερόταν ο κ. Τσιριγώτης,  είναι ο συγκεκριμένος της EUROBANK που τώρα αποφάσισαν να αλλάξουν τον σκοπό των χρημάτων.!
Ο πρώην δήμαρχος δηλαδή κ. Φουσέκης ήταν “παράνομος”  και κατηγορήθηκε με μεγάλη ένταση από 3-4 τουλάχιστον συμβούλους της παράταξης του κ.Μπούρα….ο λογαριασμός του Δήμου Μεγαλόπολης και η κίνηση που κάνει τώρα ο κ. Μπούρας είναι νομιμότατος!

2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ !

Ο κ.Φουσέκης εγκαλείται με υπόνοιες ότι έκλεψε και καταχράστηκε χρήματα , ακόμα και από την παλιά του αντιπολίτευση, και μάλιστα όλες οι αποφάσεις που είχε πάρει τότε δεν πήγαν στην Περιφέρεια γιατί θεωρούνταν παράνομες αλλά τώρα η παραπάνω απόφαση του δήμου Μεγαλόπολης , πέρασε και από δημοτικό συμβούλιο και από οικονομική επιτροπή και θα πάει και μια χαρά στην Περιφέρεια!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!

Δεν ξέρω ποια είναι η δικιά σας γνώμη , πάντως εμένα όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα και σίγουρα κάποιοι πρέπει να μας δώσουν αρκετές εξηγήσεις!!!

Δείτε παρακάτω την απόφαση της οικονομικής επιτροπής αλλά και του δημοτικού συμβουλίου.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ανανέωση Ανάρτησης1 : Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.
Απαντώντας σε πολλούς αναγνώστες που επικοινώνησαν μαζί μου, θέλω να τονίσω τα εξής…
Ο λογαριασμός  στην τράπεζα EUROBANK άνοιξε για συγκεκριμένο σκοπό, όπως αναφέρω παραπάνω και δεν έχει καμία σχέση με τον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας για τον οποίο έχει γίνει η μεγάλη φασαρία για τις αποφάσεις του κ.Φουσέκη. 
Και οι 2  λογαριασμοί  όμως αφορούν χρήματα για ενίσχυση πυροπλήκτων που δόθηκαν στον πρώην δήμο Φαλαισίας. 
Το ερώτημα λοιπόν για όσους δεν κατάλαβαν, είναι… πώς ορισμένοι σύμβουλοι της παράταξης Μπούρα θεωρούν ¨παράνομο” τον έναν λογαριασμό και νόμιμο τον άλλον !!

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ EUROBANK

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ EUROBANK

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια