ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ!!

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ!!

Στις 29 Μαρτίου 2012 έγραψα εδώ στο Καφενείο της Μεγαλόπολης ότι απορρίφθηκε η προσφυγή που είχε κάνει ο Σπύρος Τσιριγώτης κατά του προυπολογισμού του Δήμου Μεγαλόπολης με την αιτιολογία ότι δεν τηρούνται οι ποσοστώσεις που προβλέπονται από τον νόμο για τις δημοτικές ενότητες.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και το σχετικό έγγραφο…..
 http://kafeneio.megalopolis.blogspot.com/2012/03/blog-post_8031.html

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες και ακόμα οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του εξακολουθούν να μην ψηφίζουν έργα στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης  με την αιτιολογία ότι έχουν κάνει ένσταση !!

Αλήθεια κύριοι, δεν έχετε ενημερωθεί για την απόρριψη? μέχρι που θα πάει η βαλίτσα? Μέχρι πότε θα κρατήσει αυτή κόντρα -χωρίς καμιά ουσία – μεταξύ σας που έχει οδηγήσει σε πολλά δεινά την περιοχή μας?

Αν θελετε να κάνετε αντιπολίτευση υπάρχουν αρκετά σημεία τα οποία μπορείτε να βρείτε και να είναι και εποικοδομητική !
Ο ρόλος σας είναι πολύ σημαντικός και περιμένουμε όλοι από εσάς να είσαστε πιο υπεύθυνοι και πιο σωστά ενημερωμένοι και οι επιλογές σας να είναι αιτιολογημένες με σοβαρά επιχειρήματα.

Αφήστε λοιπόν όσα ξέρατε μέχρι τώρα και βάλτε κάτω το κεφάλι να προσφέρετε στον τόπο ότι μπορείτε, αν θέλετε να λέμε ότι έχουμε σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση και όχι κάποιους που δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται !!

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΣΤΗΛΗ (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ )ΒΛΕΠΩ ΨΗΦΙΣΗ 10000 ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΛΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΘΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΛΙΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ.

  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΣΤΗΛΗ (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ )ΒΛΕΠΩ ΨΗΦΙΣΗ 10000 ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΛΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΘΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΛΙΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ.

  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΣΤΗΛΗ (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ )ΒΛΕΠΩ ΨΗΦΙΣΗ 10000 ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΛΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΘΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΛΙΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ.

  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΣΤΗΛΗ (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ )ΒΛΕΠΩ ΨΗΦΙΣΗ 10000 ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΛΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΘΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΛΙΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ.

  5. θα με ενδιεφερε η αποψη της κ.Δημητρακοπουλου επι του συγκεκριμενου αρθρου:p Συμφωνω απολυτως μαζι σου Πανο,αλλα οπως και με αλλα ζητηματα(βλεπε φ/β παρκο κ.α.) η αντιπολιτευση εχει δειξει οτι εξυπηρετει αδιαφανη συμφεροντα και σκοπιμοτητες,οποτε νομιζω οτι τους καλεις να ξεπερασουν τον εαυτο τους…

  6. θα με ενδιεφερε η αποψη της κ.Δημητρακοπουλου επι του συγκεκριμενου αρθρου:p Συμφωνω απολυτως μαζι σου Πανο,αλλα οπως και με αλλα ζητηματα(βλεπε φ/β παρκο κ.α.) η αντιπολιτευση εχει δειξει οτι εξυπηρετει αδιαφανη συμφεροντα και σκοπιμοτητες,οποτε νομιζω οτι τους καλεις να ξεπερασουν τον εαυτο τους…

  7. θα με ενδιεφερε η αποψη της κ.Δημητρακοπουλου επι του συγκεκριμενου αρθρου:p Συμφωνω απολυτως μαζι σου Πανο,αλλα οπως και με αλλα ζητηματα(βλεπε φ/β παρκο κ.α.) η αντιπολιτευση εχει δειξει οτι εξυπηρετει αδιαφανη συμφεροντα και σκοπιμοτητες,οποτε νομιζω οτι τους καλεις να ξεπερασουν τον εαυτο τους…

  8. θα με ενδιεφερε η αποψη της κ.Δημητρακοπουλου επι του συγκεκριμενου αρθρου:p Συμφωνω απολυτως μαζι σου Πανο,αλλα οπως και με αλλα ζητηματα(βλεπε φ/β παρκο κ.α.) η αντιπολιτευση εχει δειξει οτι εξυπηρετει αδιαφανη συμφεροντα και σκοπιμοτητες,οποτε νομιζω οτι τους καλεις να ξεπερασουν τον εαυτο τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια