ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ;

0
178

Σήμερα Παρασκευή 29 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη να γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα ήταν μια ξεχωριστή ημέρα με πανηγύρια και λαμπρές τελετές.

Όμως η αποψινή τελετή θα περιλαμβάνει μόνο τις απαραίτητες διαδικασίες και τίποτα άλλο.

Και αυτό γιατί φτάσαμε 2 ημέρες πριν αναλάβει τα καθήκοντα του ο νέος Δήμαρχος και δεν υπάρχει ακόμα καμία απολύτως ενημέρωση για το αποτέλεσμα της εκδίκασης της ένστασης Μπούρα.

Από την πλευρά Παπαδόπουλου λοιπόν αναμένεται να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι , να γίνει η ορκωμοσία και από Δευτέρα ο νέος Δήμαρχος να ξεκινήσει να ορίζει τους νέους συνεργάτες του. όπως είναι φυσικό υπάρχει αγωνία για το γεγονός ότι δεν έχει εκδοθεί η απόφαση , όλοι όμως θεωρούν ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει και ότι πλέον πρέπει όλοι να κοιτάξουν τα προβλήματα της πόλης.

Στην πλευρά Μπούρα όσο περνάνε οι ημέρες και δεν βγαίνει η απόφαση πέφτει συνέχεια το ηθικό της ομάδας και εξαφανίζονται σιγά σιγά οι πληροφορίες και οι διαρροές που έβγαιναν κάθε μέρα ότι έχει βγει η απόφαση και είναι υπέρ τους. Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι βλέπουν ότι πλέον πέρασαν οι μέρες και θα πρέπει η ομάδα Μπούρα να εγκαταλείψει τις καρέκλες και τα γραφεία στο Δημαρχείο. Κάποιοι μάλιστα δυσκολεύονται αρκετά να τις αποχωριστούν , όπως θα αναγκαστούν να αποχωριστούν κάποιοι άλλοι τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του δήμου που τα έπαιρναν κάθε βράδυ σπίτι τους.

Άπαντες βέβαια αναμένουν κάθε μέρα να χτυπήσει το τηλέφωνο και να ενημερωθούν από τις δικαστικές αρχές προφορικά για το αποτέλεσμα.

Υπάρχει μάλιστα μεγάλη πιθανότητα αυτό να γίνει μέχρι σήμερα το μεσημέρι , λίγες ώρες πριν την τελετή , όπως έγινε και στην περίπτωση της Τρίπολης.

Αν πάλι οδηγηθούμε σε ορκωμοσία χωρίς απόφαση , τότε απόψε το βράδυ θα γραφτεί ακόμα μια νέα σελίδα στα περίεργα και παράξενα αυτής της πόλης.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν, απόψε έχουμε ζωντανή μετάδοση της τελετής ορκωμοσίας ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ) και από βδομάδα έχουμε να κάνουμε πολλές αναλύσεις και να πούμε ακόμα περισσότερα!!!

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here