Θέλουμε τον Αρκάδα για περιφερειάρχη; (vid)

2
431

Στις 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων ο κ. Ηλιόπουλος Ιωάννης Αντιδήμαρχος Οιχαλίας, Υποστράτηγος Ελληνικής Αστυνομίας ε.α και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ανεβαίνοντας στο βήμα ανέφερε χαρακτηριστικά «Τι τον θέλουμε τον Αρκάδα»,  αναφερόμενος φυσικά στο πρόσωπο του κ. Πέτρου Τατούλη.

Πρέπει οι ψηφοφόροι να κάνουν την υπέρβαση και να ψηφίσουν τον Π. Νίκα, τον Μεσσήνιο πάνω απ’ όλα, όπου γύρισα και τους έλεγα ότι θα κατέβω με τον Νίκα, η απάντηση του κόσμου, με τον Νίκα βέβαια, τι δουλειά έχουμε εμείς με τον Τριπολιτσιώτη και τον Αρκάδα και τι δουλειά έχουμε εμείς με τον Κορίνθιο

Τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Ηλιόπουλο δείχνουν ότι πιθανότατα γίνεται κάποιος διαχωρισμός στην περιφέρεια Πελοποννήσου και ουδέποτε έχουν ακουστεί ξανά δημόσια από υποψήφιο άλλης παράταξης τέτοιες ανάλογες δηλώσεις.

Μπορεί το πολιτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει και τα πνεύματα ολοένα και να οξύνονται μεταξύ των υποψηφίων, αλλά ποτέ έως τώρα δεν έχει γίνει διαχωρισμός της περιφέρειας ανάλογα με τον τόπο καταγωγής του εκάστοτε υποψηφίου και σαφώς  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται διαχωρισμός της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Πελοπόννησος είναι μία και η περιφέρεια οφείλει να υπηρετεί και τους πέντε νομούς ισότιμα.

Στην συνέχεια ο κ. Νίκας αντιλαμβανόμενος τα «τοπικιστικά» σχόλια του κ. Ηλιόπουλου έσπευσε να διορθώσει τα παραπάνω τονίζοντας ότι ο ίδιος βλέπει όλους τους νομούς το ίδιο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το Messinialive την δήλωση του υποψηφίου κύριου Ηλιόπουλου.

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι !!! Δε θέλουμε Αρκά για περιφερειάρχη. Για περιφερειακό σύμβουλο όμως θέλουμε το χοντρό με τις τιράντες… Όλο και κάποια ζαγάρια θα φέρει μαζί του….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here