Θέλουμε γυαλιά για να διαβάσουμε το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Μεγαλόπολης

Όταν αντί για προβολή και διαφήμιση , κάνεις δυσφήμιση της πόλης σου!

5
469

Το πόσο πολύ ενδιαφέρεται η Δημοτική Αρχή για να φέρνει εις πέρας κάποια πράγματα , φαίνεται πάντα από το αποτέλεσμα αλλά και από την διαχείριση που κάνει σε αυτά.

Δυστυχώς είχαμε ένα αρνητικό παράδειγμα  σήμερα με την ανακοίνωση του  προγράμματος για το πολιτιστικό καλοκαίρι .

Δεν φτάνει που φτάσαμε 23 Ιουλίου και δεν υπήρχε καμία ενημέρωση , σήμερα βγήκε στην ιστοσελίδα του δήμου μια φωτογραφία, η οποία είναι πολύ δυσδιάκριτη και αντί να ενημερώνει, αντί να διαφημίζει, στη  ουσία αποτελεί δυσφήμιση , τόσο των εκδηλώσεων αλλά και της ίδιας της πόλης.

Η αφίσα-φωτογραφία  λοιπόν παρουσιάζει ένα κείμενο που χρειάζεσαι γυαλιά για να το διαβάσεις και από πίσω την θάλασσα! Μάλλον μας φέρανε θάλασσα στην Μεγαλόπολη και δεν το έχουμε καταλάβει! Η αφίσα λοιπόν αυτή αναρτήθηκε στην σελίδα του Δήμου και τα ΜΜΕ πρέπει να την αναζητήσουν για να την προβάλλουν. Σίγουρα εκεί στο Δημαρχείο δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν και δελτία τύπου! Μάλιστα στην πρώτη σελίδα του δήμου δίπλα στην φωτογραφία αυτή με την θάλασσα , υπάρχει και η κλειστή πισίνα! Μιλάμε για φοβερό κατόρθωμα και τρομερή επικοινωνιακή επιτυχία!

Κύριε Δήμαρχε , γνωρίζετε εκεί στο Δημαρχείο τι σημαίνει δελτίο τύπου; γνωρίζετε τι σημαίνει προβολή; Η απλά θέλετε να κάνετε με το ζόρι κάποια πράγματα;

Κύριε Δήμαρχε αν δεν μπορείτε εκεί στο Δημαρχείο να βγάλετε μια ανακοίνωση της προκοπής και να προβάλλετε σωστά αυτές τις ελάχιστες εκδηλώσεις, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να το κάνουμε εμείς αφιλοκερδώς.

Είναι πολύ καλύτερο να μην κάνετε κάτι, παρά να το κάνετε τόσο λάθος! Είναι κρίμα να γίνεται ρεζίλι η πόλη μας μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου και να γελάνε μαζί μας!

___________________________

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης έφτιαξε ένα απλό αρχείο κειμένου με το πρόγραμμα εκδηλώσεων , μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο Δήμος Μεγαλόπολης για να στείλει ένα αξιοπρεπές δελτίο τύπου και να προβάλει τις εκδηλώσεις του.

δείτε το στη συνέχεια:

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Μεγαλόπολης – 2018 by Πάνος Αλεβίζος on Scribd

Facebook Comments

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι εγινε παιδια του καφενειου; πλησιαζουν οι εκλογες και ξεκινήσατε την προβοκατσια; Ειναι νωρις ακομα περιμενετε να μπει ο Οκτώβρης και καντε μετα παιχνιδι, τωρα που αθωωθηκε και ο εκλεκτος σας φιλος!

    • Έχετε δίκιο, σε 9 μήνες έχουμε εκλογές και πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε και ποιόν ενοχλούμε.
      Για να μην ενοχλούμε λοιπόν όποιον δεν σας αρέσει, μπορείτε να μας στείλετε μια λίστα , τι επιτρέπεται να γράφουμε και τι όχι. Δημοκρατία έχουμε!

  2. Δυστυχώς για άλλη μια φορά διαφαίνεται η προχειρότητα στον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα θέματα του πολιτισμού και όχι μόνο, στη Μεγαλόπολη.

  3. Ελα ρε Πασοκαρα ,εσυ τι κανεις ;Ακολουθεις την γραμμη της Ντιναρας και του Πετρου ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here