ΑρχικήΑΡΘΡΑΗ VW βουλιάζει... καθημερινά την Πελοπόννησο...

Η VW βουλιάζει… καθημερινά την Πελοπόννησο…

Η μεγαλύτερη εκδήλωση στα χρονικά της VW βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες στην Μεσσηνία. Η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει τη νέα γενιά του Passat στα στελέχη της έχοντας ως έδρα το πολυτελές Costa Navarino. Ήδη ποερισσότερα από 10.000 στελέχη του δικτύου εμπόρων Volkswagen επισκέφτηκαν την Μεσσηνία τις πρώτες 5 εβδομάδες , ενώ 400 είναι οι καθημερινές αφίξεις προσκεκλημένων από όλο τον κόσμο. Υπολογίζεται πως μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου θα έχουν «παρελάσει» 20.000 προσκεκλημένοι…

Παρουσίαση του κορυφαίου μοντέλου της VW
Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν ένα πλήρες πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης που αφορά στο νέο Passat, ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, με 22 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι σήμερα. Οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θεωρητικής και πρακτικής παρουσίασης όλων των νέων χαρακτηριστικών και των καινοτομιών που διαθέτει η 8η γενιά Passat. Μεταξύ των νέων τεχνολογιών που επιδεικνύονται καθημερινά περιλαμβάνονται δύο συστήματα υποστήριξης οδηγού που δεν έχουν παρουσιαστεί σε κανένα άλλο αυτοκίνητο παγκοσμίως: το Σύστημα Υποβοήθησης Κυκλοφοριακής Συμφόρησης “Traffic Jam Assist” και το Σύστημα Αυτόματου Παρκαρίσματος Ρυμουλκούμενου “Trailer Assist”.

vw-pylos3
Οι άνθρωποι της VW έχουν δημιουργήσει δικές τους πίστες προκειμένου να μπορούν οι φιλοξενούμενοι να αξιολογήσουν τη νέα γενιά…

Βόλτες στην μαγευτική Ελλάδα
Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εκδήλωσης αφορά στη δοκιμαστική οδήγηση του νέου Passat. Διακόσιες εκδόσεις Limousine και Variant της 8ης γενιάς του μοντέλου, εξοπλισμένες με τα πιο προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, δοκιμάζονται καθημερινά στην περιοχή της Μεσσηνίας. Η διαδρομή των 50 χλμ της δοκιμαστικής οδήγησης, δίνει στους επισκέπτες μια ενδεικτική εικόνα από τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας – από τους χαρακτηριστικούς ελαιώνες του Πύργου και της Χώρας, την γραφικότητα των Γαργαλιάνων, μέχρι το μοναδικό γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους από το λιμανάκι της Μαραθόπολης.

vw-pylos1
Εκατοντάδες VW Passat κατακλύζουν καθημερινά τους δρόμους της Μεσσηνίας

Αποκαλύψεις στα… κρυφά
Αξίζει να σημειώσουμε πως οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν και το ηλεκτρικό Golf σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα που έχει φτιαχτεί γι’ αυτό το σκοπό εντός του ξενοδοχείου. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν βρεθεί στην παρουσίαση πρόκειται για μία εντυπωσιακή εκδήλωση. Το κερασάκι στην… τούρτα είναι οι μελλοντικές τεχνολογίες και καινοτομίες της μάρκας τις οποίες για να δει κάποιος πρέπει να το κάνει χωρίς να μπορεί να εφοδιάζεται με φωτογραφική μηχανή ή.. κινητό τηλέφωνο.

vw-pylos2
Το Costa Navarino φιλοξενεί τους χιλιάδες συνεργάτες της VW…

Στην Πελοπόννησο έκανε την εμφάνισή του και ο παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι στο WRC Σεμπαστιάν Οζιέ. Συγκεκριμένα ο κορυφαίος οδηγός εμφανίστηκε με το σβηστά τα φώτα του αγωνιστικού VW Polo και… ξαφνικά του έδωσε να καταλάβει, προκαλώντας τον θαυμασμό των συνεργατών της μάρκας. Επιπλέον το διήμερο που επισκέπτονται την Ελλάδα τα στελέχη της φίρμας παρακολουθούν συναυλίες, σόου και φυσικά οδηγούν τόσο στους δρόμους όσο και σε «πίστες» που έχουν φτιαχτεί για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Δείτε τι γίνεται καθημερινά στην περιοχή της Μεσσηνίας…

από την zougla.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια