Η molia και τα μύρτιλα των Φυτωρίων Πετρόπουλος ξεκινούν το ταξίδι για τις αγορές του κόσμου

0
472

Την εμπορική ονομασία «molia» που πλέον θα ταξιδεύει τα αρκαδικά προϊόντα των Φυτωρίων Πετρόπουλος στις αγορές του κόσμου, θα παρουσιάσει η εταιρεία σε εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης.

Το πρώτο προϊόν, το μύρτιλο, έχει πλέον αποκτήσει συσκευασία και ξεκινά το ταξίδι του για να κατακτήσει τις ξένες αγορές. Ακολουθούν όμως και άλλα, αφού η επιχειρηματική δράση των Φυτωρίων Πετρόπουλος προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα και συσκευάζει νωπά προϊόντα τα οποία και προωθεί σε αγορές τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.
Με τα φυτώρια συνεργάζονται πολλοί αγρότες, αφού η εταιρεία Πετρόπουλος παρέχει τεχνογνωσία και ό,τι άλλο απαιτείται για την καλλιέργεια των προϊόντων αυτών που τα περισσότερα είναι νέα τόσο στη χώρα, όσο και στην Αρκαδία.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Πετρόπουλος Ανθοσυνθέσεις – Φυτώρια εδώ

 

Δείτε στο βίντεο από το Arcadia Portal τις δηλώσεις του υπεύθυνου των φυτωρίων κ. Πετρόπουλου για τη νέα επιχειρηματική τους δράση και για την εκδήλωση της Τετάρτης.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here