Η υποψήφια βουλευτής Εύη Τατούλη στο Δημαρχείο Τρίπολης

0
146

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη βρέθηκε στο δημαρχείο του Δήμου Τρίπολης και συνομίλησε με τους εργαζομένους και με τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή. Ευδιάθετη και με πολλή όρεξη, η κυρία Τατούλη επισκέφθηκε όλα τα γραφεία και συνομίλησε με τους εργαζομένους για τα έργα που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στον Δήμο Τρίπολης και τους συνεχάρη για τη δουλειά που προσφέρουν, καθώς η εργασία στο Δημόσιο είναι μια σκληρή δουλειά η οποία ίσως δεν τυγχάνει της αποδοχής που πρέπει από την κοινωνία.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο γραφείο του κ. Παυλή, όπου συνομίλησαν αρκετή ώρα για την πορεία των έργων, αλλά και για τη στήριξη που πρέπει να έχει ο δήμος από την κυβέρνηση.

Η κυρία Τατούλη σε διαδικτυακό ισότοπο αναφέρει:

«Σήμερα βρέθηκα στο Δημαρχείο της Τρίπολης και συναντήθηκα με τον Δήμαρχο, Δημήτρη Παυλή και τους δημοτικούς υπαλλήλους. Ανταλλάξαμε σκέψεις και ιδέες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη δυναμική σχέση που πρέπει να κατακτήσουμε με την κεντρική πολιτική σκηνή και τους εκπροσώπους των Αρκάδων για το καλύτερο του τόπου μας».

 

Σήμερα επίσης παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα της Εύης Τατούλη στο Διαδίκτυο. Όπως αναφέρει η ίδια σε δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε:

Ο ιστότοπος http://evitatouli.gr/ αποτελεί τον πολιτικό κόμβο της ιστορίας που θέλω να δημιουργήσω με την πολιτική μου παρουσία στην Βουλή για την Αρκαδία. Είναι ο χώρος προσωπικής έκφρασης και το βήμα για τη δική σας συμμετοχή και επικοινωνία μαζί μου.

Αντίστοιχα η σελίδα μου https://www.facebook.com/EviTatouli και ο λογαριασμός @ETatouli στα οικοσυστήματα των κοινωνικών δικτύων είναι τα σημεία επαφής που συνδεόμαστε με τους όρους της ομοτιμίας και της αμοιβαιότητας που η νέα εποχή μας οδηγεί.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here