Η Συνεταιριστική Αναγέννηση για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

0
929

Έχει περάσει πολύ καιρός από την στιγμή που πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες εκλογές στον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Προσωπικού ΔΕΗ, χωρίς να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα για τους συνεταιριστές.

Η διοίκηση του Συνεταιρισμού  αντί να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες και τις παροχές προς τους συνεταιριστές κάνοντας έτσι τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό ένα  εργαλείο στα χέρια των μελών του, σε μια εποχή γενικής οικονομικής δυσπραγίας και περιορισμένης αγοραστικής δύναμης, στηρίζοντας  ουσιαστικά τους συνεταιριστές μέλη του, και συμβάλλοντας  στην βελτίωση του εισοδήματός τους, επέλεξε   να  γιορτάσει την Παγκόσμια ημέρα καταναλωτή με τους παρακάτω τρόπους

Διώκοντας εργαζόμενους που δεν είναι αρεστοί στη διοίκηση.

Χωρίς καμία ενημέρωση  σταματά συνεργασίες με  εταιρίες. 

Αυξάνοντας τα έξοδα μετακινήσεων των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Συνεχίζοντας  συμβάσεις με εταιρίες συμβούλων που στη σύμβαση που υπογραφούν, δηλώνουν ότι δεν έχουν ουδεμία ευθύνη για το αποτέλεσμα των συμβουλών που παρέχουν.

Συνεχίζοντας να κωφεύει στα παράπονα των συναδέλφων για τις τσουχτερές τιμές.

Αδιαφορώντας για τα  άδεια ράφια από προϊόντα στα καταστήματα.

Έστω και σήμερα θα περιμέναμε από το Προεδρείο του Συνεταιρισμού να προβεί σε μια συμβολική δράση τιμώντας την ημέρα  εορτασμού  του καταναλωτή.

Δυστυχώς όμως η Διοίκηση του Συνεταιρισμού  για ακόμα μια φορά φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών των συνεταιριστών

Η Συνεταιριστική Αναγέννηση θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ανάπτυξη του συνεταιρισμού μας με κάθε τρόπο όπως το κάνει από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε.

Καλούμε όλους τους συνεταιριστές σε ένα κοινό αγώνα για την ανάπτυξη του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού  ΔΕΗ.

Γιατί για εμάς εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα η δημιουργία ενός Συνεταιρισμού για όλους και όχι ενός Συνεταιρισμού για λίγους.

, θα περιμέναμε σήμερα από τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Προσωπικού ΔΕΗ στα πλαίσια “έστω” του εορτασμού της σημερινής ημέρας να αναλάβει πρωτοβουλίες τέτοιες

Δελτίο Τύπου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here