Η συνεδρίαση του Δ.Σ. Μεγαλόπολης για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του 2015

0
191

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 29 Νοεμβρίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης , με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του 2015.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε καθυστερημένα για 30 λεπτά και με μόλις 15 συμβούλους να είναι παρόντες εκείνη την στιγμή.

Για τον λόγο αυτό υπήρχε έντονη αντίδραση του Δημάρχου Μεγαλόπολης , ο οποίος είχε μια έντονη αντίδραση κατηγορώντας ιδιαίτερα την παράταξη του Γιάννη Γεωργακόπουλου που απουσίαζαν όλα τα μέλη της. Στην συνέχεια ακούσαμε τον πρόεδρο του Δ.Σ. να ανακοινώνει ότι η απουσία αυτή γίνεται λόγω διαμαρτυρίας για τον λίγο χρόνο που είχαν στην διάθεση τους να μελετήσουν το τεχνικό πρόγραμμα.

dimotiko-symvoylio2

Η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος ήταν το τελευταίο θέμα και κατά την διάρκεια της συζήτησης του υπήρξαν αρκετές φορές που δημιουργήθηκε ένταση στην αίθουσα.

Κυριότερη όταν ο Σπύρος Τσιριγώτης ανέφερε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή έχει πληρώσει κακώς κάποιες μελέτες και όταν υπήρχαν αναφορές ότι πολλά μεγάλα έργα των τελευταίων χρόνων δεν είναι ώριμα να προχωρήσουν η δεν έχουν καν μελέτες.

Τελικά είχαμε την υπερψήφιση του προγράμματος από όλους τους συμβούλους εκτός του κ. Λαμπρόπουλου ο οποίος καταψήφισε.

 

Δείτε στην συνέχεια 2 βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης, το πρώτο από την έναρξη της συζήτησης και το δεύτερο από την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here