Η Συνδετήρια οδό Μεγαλόπολης έχει μετατραπεί «στης Άρτας το Γεφύρι»!!!

1
246

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην Δήμαρχος Γόρτυνος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαλόπολης Κωνσταντίνος Μιχόπουλος, στις 9-3-2016 κατά την επίσκεψη κλιμακίου στον Δήμο Μεγαλόπολης και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συζητήθηκε η σύνδεση της Ν.Ε.Ο. με την πόλη.

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ:

Προς τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κον ΔΕΔΕ, Διευθυντή κον Καρνέζη

και κατασκευαστική εταιρεία.

Κύριοι, είστε όλοι υπόλογοι που εδώ και δέκα (10) χρόνια μας έχετε αποκλείσει και υποβαθμίσει ολόκληρο το λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης.

Έπρεπε να είχατε λογοδοτήσει στον Εισαγγελέα όλοι σας….

Διάλογος

Καρνέζης: Ποιος είστε εσείς Κύριε, που φωνάζετε;

Μιχόπουλος: Είμαι ο πρώην Δήμαρχος Γόρτυνος κύριε Καρνέζη και αν ήμουν στην Μεγαλόπολη Δήμαρχος δεν θα είχα αφήσει να δώσετε στην κυκλοφορία τον δρόμο για Καλαμάτα !!! χωρίς να έχετε συνδέσει την πόλη μου….

Γνωρίζετε κύριοι ότι ευθύνεστε για την οικονομικό μαρασμό της περιοχής μας;

Επί δέκα χρόνια είστε αδιάφοροι και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί…. Ως κάτοικοι του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης κάνουμε 15 χιλιόμετρα παραπάνω και ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ!!! Και μας λέτε σήμερα πολύ χαλαρά ότι μπορεί μέχρι τέλη Ιουνίου να έχει τελειώσει…

Ρε αν είχα εγώ την ευθύνη θα είχα σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης όπως ο Κολοκοτρώνης στην Ιστορική Καρύταινα!!!

Καρνέζης: Κύριε Μιχόπουλε, αναζητήστε αλλού τις ευθύνες…. Βρείτε τις επιστολές του έτους 2009, του τότε Δημάρχου, τι μας έγραφαν και τι μας ζητούσαν….

Μιχόπουλος: Είναι λυπηρό κάποιοι να αποφασίζουν εν κρυπτό για την τύχη της περιοχής μας!!! Δεν γνωρίζω τι συμφέροντα εξυπηρετούνται….
Όμως πέστε μας επιτέλους, θα ανοίξει ο δρόμος;

 

Επιτέλους βρέθηκε και κάποιος να φωνάξει μετά από τόσα χρόνια για τον Δρόμο!!!

 

δείτε και το σχετικό βίντεο:

[ot-video][/ot-video]

 

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τώρα που -κατά πάσα πιθανότητα- δρομολογήθηκε επιτέλους η λύση σε ένα από τα προβλήματα που ταλανίζουν επί σειρά ετών την πόλη μας, μετά από προσπάθειες και συνεννόηση κεντρικής και δημοτικής αρχής, έρχεται ο νέος κολοκοτρώνης να σηκώσει το λάβαρο. Τουλάχιστον μη φορέσει και την περικεφαλαία -κολοκοτρωνέικη η αρχαιοελληνική- γιατί θα μας βάλει σε δίλημμα: *****************

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here