Η συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας και της Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης (Video-Photo)

0
674

Μια υπέροχη μουσική βραδιά με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Πολύβιος του Δήμου Μεγαλόπολης.

Η Δημοτική χορωδία Μεγαλόπολης “Πυλάδης” και η Φιλαρμονική Μεγαλόπολης “Σάλπιγξ” , έδωσαν μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, παρουσία του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία, του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλου , του προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Μπάζιου , του κ. Μιχόπουλου, πολλών δημοτικών συμβούλων και το σημαντικότερο σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Η παρουσία των μελών της χορωδίας με την καθοδήγηση του Μαέστρου κ. Βασιλόπουλου και της Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης με την Μαέστρο Λίλα Χρονοπούλου και την σημαντική εθελοντική συμβολή του υπεύθυνου Κώστα Γαλάνη, ήταν πάρα πολύ καλή και κατάφεραν να παρουσιάσουν μια πολύ όμορφη συναυλία.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης στηρίζει και προβάλει με μεγάλη μας χαρά τις προσπάθειες τους, δείτε ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης και φωτογραφίες :

Συναυλία Δημοτικής Χορωδίας και Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here